Studenten werken aan een robothand

Rabo Duurzame Innovatieprijs 2023

Stel je eens voor... jouw innovatie draagt bij aan de groei van je bedrijf, je werkt aan een maatschappelijk vraagstuk en een duurzame wereld.

Zet een stap vooruit en doe mee

De Rabo Duurzame Innovatieprijs staat voor ondernemers met innovatieve oplossingen die er echt toe doen. Als deelnemer kom je terecht in een wereld van innovatief ondernemerschap en in contact met collega-ondernemers en financiers: ideaal voor het uitbreiden van je netwerk. Bovendien ontvangen de winnaars van de drie categorieën ieder € 20.000,- om hun innovatie verder te ontwikkelen en € 2.500,- tegoed om te besteden aan trainingen van innovatie coaches van het Open Innovation Team van Rabobank en haar partners.

Als klap op de vuurpijl nemen wij de winnaars van iedere categorie mee naar Springtij 2023, hier kunnen zij hun netwerk vergroten en verdiepen.

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Waarom meedoen?

Doe mee met de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2023! Dan kan jij met jouw innovatie:

Het verschil maken in de maatschappij?De wereld kennis laten maken met haalbare en rendabele innovaties?Verder groeien met je bedrijf en je steentje bijdragen aan maatschappelijke vooruitgang?

De categorieën

We reiken de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2023 uit in drie categorieën:

Rabo Duurzame Innovatie Ledenprijs 2023

Welke finalist heeft volgens het publiek het beste plan? Tussen 10 april en 1 mei 2023 mogen de ruim 2 miljoen leden van Rabobank een stem uitbrengen op de slimste of best toepasbare innovatie. Dit doen ze via de Rabo Bankieren App. De winnaar ontvangt op 16 mei 2023 de Rabo Duurzame Innovatie Ledenprijs. Deze bestaat dit jaar, net als de juryprijzen, uit een bedrag van € 20.000,-, een bezoek aan Springtij 2023 en € 2.500,- tegoed om te besteden aan trainingen van innovatie coaches van het Open Innovation Team van Rabobank en haar partners.

Zo doe je mee

Ben je enthousiast geworden?

Tijdens het inschrijven vragen we je om de wedstrijdcriteria en de selectiecriteria door te nemen en hiermee akkoord te gaan. Je kunt deze hieronder alvast raadplegen:

Finale op 16 mei 2023

Tijdens de pitch- en finaledag op 16 mei 2023 kiezen de jury's in iedere categorie de winnaar. Deze jury's bestaan, naast medewerkers van Rabobank, uit ondernemers en experts. De winnaars van iedere categorie en de winnaar van de Rabo Duurzame Innovatie Ledenprijs 2023 worden aan het eind van de dag direct bekend gemaakt. Deze dag wordt in samenwerking met en bij Yes!Delft georganiseerd.

De winnaars van 2022

Alvast wat inspiratie op doen? De winnaars van editie 2022 nemen je mee:

Een thumbnail voor Duurzame Innovatieprijs

Partners van RDI 2023

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer