Subsidies voor duurzaam ondernemen

Duurzame investeringen betalen zich meestal terug. Of dat nou in de vorm van een lagere energierekening is, een betere reputatie van je bedrijf of een duurzamere toekomst voor mens en milieu. Maar duurzame investeringen kosten in de meeste gevallen ook geld. Dan is het fijn om een steuntje in de rug te krijgen. Bekijk hier de belangrijkste subsidies en fiscale regelingen voor duurzaam ondernemen.

Wist je dat...

Naast landelijke subsidies bestaan er ook vanuit de provincies verschillende subsidieregelingen om duurzamer te ondernemen. Benieuwd naar aanvullende mogelijkheden? Check dan de website van je eigen provincie.

Overstappen naar elektrisch? Check de subsidies

Elektrisch rijden heeft de toekomst. De Nederlandse overheid biedt subsidies en andere regelingen om de aanschaf van milieuvriendelijke voertuigen zo aantrekkelijk mogelijk te maken, ook voor ondernemers.

Check de belangrijkste subsidies

Aan de slag met duurzaam ondernemen

Aan de slag gaan met duurzaam ondernemen kan dus op veel manieren, ook in kleine stappen. Welke stap je ook neemt, wij denken graag met je mee over de financiering. Ook als je plannen nog niet helemaal concreet zijn.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer