Niet meer achter je geld aan

Niet meer achter je geld aan? Laat je klanten direct pinnen met Rabo SmartPin!

Het is één van de grote ergernissen van ondernemers: achter je geld aan moeten. Nabellen, herinneringen sturen, aanmanen: het kost je kostbare tijd die je beter aan je bedrijf kunt besteden.

Martijn van Rooij

Wie: Martijn van Rooij
Bedrijf: Van Rooij Transport- en Verhuisservice
Wat: Transport en Verhuisservice

Rabo SmartPin

Direct pinnen = direct geld

“Je geld na drie weken of direct op je rekening, dat is nogal een verschil!”

Pinnen is een snelle manier om je klanten direct te laten betalen. En met Rabo SmartPin kan dit overal en altijd, ook als je weinig transacties hebt of veel onderweg bent. Je geeft je klant een extra mogelijkheid om te betalen. Handig als deze even geen cash op zak heeft, want een pinpas heeft je klant altijd wel bij zich. Enige wat je nodig hebt is een smartphone met de Rabo App en een kaartlezer.

Verhuis-en transportservice Van Rooij gebruikt Rabo SmartPin al sinds de introductie. “De professionaliteit die je uitstraalt met SmartPin vind ik het grootste voordeel van deze betaaloplossing. Zowel snelheid van de transactie, maar ook de kassabon in de e-mail van de klant en de bevestigingsmail in je eigen inbox.” Martijn van Rooij, eigenaar van het gelijknamige transport- en verhuisbedrijf maakte al snel de keuze voor Rabo SmartPin. Het betekende het einde van jarenlang gedoe rondom facturen en achter klanten moeten aanlopen voor betalingen.

Razend enthousiast

Van Rooij was zelf direct razend enthousiast. Zijn omgeving was vooral benieuwd naar de reacties van klanten; zouden zij meegaan in deze nieuwe ontwikkeling? “Zonder problemen! Wij laten particulieren standaard betalen via SmartPin en geven dit ook duidelijk aan in onze overeenkomst: aan het einde van de dag kan direct via pin worden betaald.”

Tip

Wat voor tip zou hij door willen geven aan nieuwe gebruikers? “De SmartPin is prettig in gebruik, niet groot, de kosten zijn laag. Maar vooral de feedback dat de betaling gelukt is, is erg prettig.”