Altijd inzicht en overzicht in je boekhouding!

Boekhouding kost je veel tijd. Tijd die je liever anders besteedt: aan je bedrijf, of aan andere dingen die jij belangrijk vindt. Toch wil je altijd goed en actueel inzicht in je financiën.

Na het lezen weet je:

Hoe Rabo Bizzy samen met jou je boekhouding regeltWaarom organisatieadviseur Esther koos voor deze slimme oplossing

Rabo Bizzy is de bankrekening die jouw boekhouding voor je doet. Naast je zakelijke rekening met een bankpas gebruik je Rabo Internetbankieren en de boekhoud-tool Tellow. Je kunt bovendien gebruik maken van Rabo Betaalverzoek en de Rabo Bankieren App.

Organisatieadviseur Esther van der Velden

Geen verrassingen

Rabo Bizzy bespaart je veel tijd. Bovendien is jouw administratie altijd bij en heb je een actueel inzicht in jouw financiën.

Het bijhouden van haar eigen boekhouding bezorgde organisatieadviseur Esther van der Velden kopzorgen. "Ik ben gewend aan het voeren van projectadministratie. Maar als het om mijn eigen boekhouding gaat, is het een ander verhaal. Declareren stond bijvoorbeeld onderaan mijn prioriteitenlijst. Gelukkig kwam ik in aanraking met Tellow. Ik ben er direct bij de start van mijn bedrijfje mee gaan werken. Sowieso ben ik heel online ingesteld. Mijn agenda is digitaal, net als mijn uren- en rittenadministratie. Daar past de boekhoudtool dus ook goed bij." Daarnaast is Van der Velden blij met de functionaliteit rondom de btw-aangifte. "Het is heel fijn dat de omzetbelasting bijgehouden wordt en elk kwartaal de aangifte voor de Belastingdienst. Dat scheelt mij een hoop gedoe."

Meer energie

Rabo Bizzy is dus een goede oplossing voor ondernemers die net als zijzelf aanhikken tegen hun financiële administratie en inzicht willen houden, zegt Van der Velden. "Het zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan de administratie. Daardoor kun je meer energie steken in de onderdelen van het ondernemen waar je wél goed in bent."

Meer over ondernemers die handig boekhouden