Hoe laat jij je klanten betalen? Ontdek wat het beste bij jou past!

Je klanten betalen op steeds meer verschillende manieren. Sommigen nog met cash, maar de meesten met pin of via online betaalmethoden zoals iDEAL.

Denk mee met je klant en integreer meerdere betaalmethoden in je bedrijf om je klanten nog makkelijker te laten betalen. Handig voor hen, maar zeker ook voor jou! We hebben de meest interessante oplossingen voor je op een rijtje gezet.

.Rabo Smart(Pin)Rabo BetaalverzoekOverboeking door klantCash
Direct geld binnen van je klant.xx.
Alles handig digitaal...x
Gebruiksgemak voor je klant..x.
Veilig in gebruik, ook bij hoge bedragen...x
Kleine moeite voor jou..xx
Klant bepaalt wanneer hij betaaltx..x
Handig als betalingsherinneringx..x
Onderweg te gebruiken..x.
Direct verwerkt in je administratie...x
Wat zijn de kosten?€11,00*Gratis**Gratis/verzendkosten
Je geld direct beschikbaarx.x.

* Je betaalt €11,00 per maand aan abonnementskosten. Een transactie kost €0,15 en de kosten per omzet bijschrijving zijn €0,28.
** Het versturen van een betaalverzoek is gratis. Je betaalt alleen de gebruikelijke kosten voor het bijschrijven van een Eurobetaling: €0,15.

Rabo Betaalverzoek

Rabo Betaalverzoek

Rabo Betaalverzoek verstuur je snel en makkelijk via sms, Whatsapp of e-mail. Je klant kan direct betalen via de betaallink. Een mooie service naar je klant, handig als betalingsherinnering. En: jij sneller je geld op je rekening!

Meer over Rabo Betaalverzoek

Rabo SmartPin

Rabo SmartPin

Met Rabo SmartPin maak je van de smartphone of tablet een pinapparaat. Het enige wat je nodig hebt is de App en de kaartlezer. Gebruik SmartPin eenvoudig als kassa-oplossing, door je assortiment op te voeren in productgroepen. Of ontdek de SmartPin API, waarmee je je eigen systemen naadloos koppelt en betalen nog makkelijker wordt.

Meer over Rabo SmartPin

Cash

Mensen hebben steeds minder vaak cash geld op zak. Toch wil je je klanten die contact willen betalen niet kwijt. Neem dit dus zeker mee als mogelijk betaalmethode, maar houd daarbij rekening met kosten voor bijvoorbeeld afstorten in de bankhal of via sealbags.

Meer over contant geld afstorten