City Hub doet het net even anders.

Podcast #4: City Hub

In BNR Doorpakkers gaat verslaggever Connor Clerx langs bij een ondernemer die het nét even anders doet. Dit keer ging hij langs bij City Hub. Een combinatie van elektrisch rijden, opslag en logistieke dienstverlening.

Succesvol in de randstad

Operationeel directeur Frans Luuk vertelt hoe City Hub inspeelt op de nieuwe behoeftes die ontstaan in de stad. Ooit begonnen in Roermond, waar het concept onder de radar werd getest en nu succesvol in de randstad.

Vernieuwend concept

City Hub is een slim magazijn aan de rand van de stad. Ze spelen in op de groeiende behoefte van retailers, die hun dure vierkante meters in de stad liever gebruiken als verkoopruimte in plaats van opslagruimte. Waar ze in Roermond vooral veel opslag deden, doen ze in de randstad ook veel transport, vertelt Frans. Ze willen producten zo duurzaam en efficiënt mogelijk de stad in vervoeren, de bekende ‘last mile’.

Ook je bedrijf vernieuwen? Check welke vorm bij jou past!

Maatwerk oplossingen

City Hub heeft een soort van menukaart ontwikkeld die ze samen met de klant bespreken om tot de beste oplossing te komen. Zo bespreken het probleem, de uitdaging en de ambitie van de klant. En waar zij het beste kunnen helpen: opslag, vervoer of allebei.