medewerkers werken aan een fiets

Klant worden met je bedrijf

Klant zijn van de Rabobank is meer dan het hebben van een zakelijke rekening, een financiering of verzekering. We werken voor onze klanten, niet voor aandeelhouders. We verbinden mensen en delen kennis. Zodat jij je vol vertrouwen kunt richten op het ondernemerschap.

Bel 088 722 6666.

Een zakelijke rekening openen

Een zakelijke rekening is de basis van je zakelijke financiën. Het staat professioneel en je houdt privé en zakelijk gescheiden. Bovendien zie je in één oogopslag wat de financiële stand van zaken is van je bedrijf. Daarnaast is een zakelijke rekening een must om toegang te krijgen tot al onze zakelijke producten, zoals een verzekering of SmartPin.

Open een zakelijke rekening

Start je eigen bedrijf

Starters zijn ge-wel-dig

Starten is rennen, vallen en weer opstaan. Soms voelt het alsof je drie banen tegelijk hebt. Maar… starten loont! De vrijheid, de trots en de likes. Of je nu start als bv, v.o.f. of als zzp’er: nóg sterker starten doe je met Rabobank. Ontdek hier hoe.

Ontdek hier hoe

Overstappen

Wil je met je bedrijf overstappen naar de Rabobank? Ervaar het gemak van de overstapservice. Je stapt eenvoudig over en je betalingsverkeer loopt soepel door.

  • 13 maanden gratis service bij overstappen
  • transacties automatisch van en naar je nieuwe rekening
  • een adviseur op een van ruim 475 vestigingen

Lees meer over de overstapservice

Start je eigen bedrijf

Waarom de Rabobank?

Als je klant wordt van de Rabobank:

  • regel je je bankzaken waar en wanneer je wilt via internet of onze handige app
  • is er met onze ruim 475 vestigingen altijd een adviseur in de buurt
  • profiteer je van onze lokale wortels en ontmoet je ons in je (net)werkomgeving

Lees meer over de Rabobank

Rabobank staat voor financieel gezond groeien

Als het gaat over groei luisteren ondernemers eerder naar andere ondernemers dan naar een bank. Laat je inspireren door video’s, tips en verhalen van andere ondernemers. En ontdek op welke gebieden er voor jouw bedrijf groeikansen liggen. Neem een kijkje op Rabobank.nl/groei

Ga naar Rabobank.nl/groei

Eigen bedrijf starten

Je wilt een eigen bedrijf starten of je hebt net de eerste stappen als ondernemer gezet. Top. Rabobank helpt je graag met een nóg sterkere start. Bijvoorbeeld met Rabo Startersvoordeel, waarmee je in je eerste jaar korting krijgt op onze zakelijke rekening, transactiekosten en veel zakelijke betaalproducten. Maar ook met Ikgastarten.nl, ons kennisplatform voor startende ondernemers. Je vindt er meer dan 4000 artikelen over alles wat je moet weten over het starten van een eigen bedrijf. Handig!

Ontdek Rabo Startersvoordeel Ga naar IkGaStarten.nl