2 onderneemsters

Klant worden met je bedrijf

Rabobank is een bank voor en door klanten. Wij vinden het belangrijk dat je op een financiële gezonde manier met de groei van je bedrijf bezig bent. We verbinden mensen en delen kennis. Zodat jij je vol vertrouwen kunt richten op het ondernemerschap.

Een zakelijke rekening openen

Een zakelijke rekening is de basis van je zakelijke financiën. Het staat professioneel en je houdt privé en zakelijk gescheiden. Een zakelijke rekening is een must om toegang te krijgen tot al onze zakelijke producten, zoals een verzekering of SmartPin.

Open een zakelijke rekening
Start je eigen bedrijf

Starters zijn ge-wel-dig

Starten is rennen, vallen en weer opstaan. Soms voelt het alsof je drie banen tegelijk hebt. Maar… starten loont! De vrijheid, de trots en de likes. 

Nóg sterker starten doe je met Rabobank.

Ontdek hier hoe

Overstapservice

Wil je met je bedrijf overstappen naar de Rabobank? Ervaar het gemak van de overstapservice. Je stapt eenvoudig over en je betalingsverkeer loopt soepel door.

Lees meer over de overstapservice

Fiscaal inwonerschap

De Nederlandse overheid werkt samen met andere landen om belastingontduiking tegen te gaan. Daarom zijn wij wettelijk verplicht aan de Nederlandse Belastingdienst door te geven in welk land jouw onderneming fiscaal gevestigd is.

Lees meer over fiscaal inwonerschap

Past Rabobank bij jouw bedrijf?

Open een zakelijke rekening