Zoeken

Om technische redenen is het door u gekozen onderdeel van de site momenteel niet bereikbaar. Wij werken aan een oplossing.

U kunt het later opnieuw proberen.

Rabobank sponsort Klussendienst

Rabobank sponsort Klussendienst Gorinchem

Dankzij de bijdrage van de Rabobank kan de stichting Klussendienst Gorinchem een auto voor personenbegeleiding aanschaffen. Donderdag 3 april werd hiervoor het sponsorcontract ondertekend.

De Klussendienst verzorgt allerlei klussen in en om het huis voor ouderen, langdurig zieken en gehandicapten in Gorinchem. De Klussendienst wordt ook gesponsord door Plusmarkt Jan Sterk en Toyota Schouten. Zij stellen wekelijks een auto beschikbaar voor de gratis boodschappentaxi op dinsdag naar winkelcentrum Gorinchem Oost en op donderdag naar Piazzacenter.

Samenwerking met de Windroos

Nu komt daar dus een auto bij die cliënten kan begeleiden naar een dagactiviteit, een sociale of culturele activiteit of gewoon even naar de markt.

De Klussendienst gaat cliënten ook begeleiden naar CS De Hoven Windroos aan de Koningin Wilhelminalaan. Leerlingen bieden persoonlijke verzorging aan cliënten van de Klussendienst: haren wassen en krullers zetten, nagelverzorging en handmassage. Op de vrijdag verzorgen leerlingen van de Windroos een driegangenmaaltijd.

De Klussendienst is een goed voorbeeld van een publiek-private samenwerking, waarbij gemeente, bedrijven en vrijwilligers met elkaar samenwerken aan een Gorinchem waarin iedereen kan meedoen.

Korting voor leden Rabobank

Leden van de Rabobank ontvangen korting op een abonnement van de Klussendienst. Het standaardabonnement kost daarmee 15 euro in plaats van 20 euro en het plusabonnement kost 56,25 euro in plaats van 75 euro.

Op de foto staan mevrouw Carin van Huët, directeur Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost, de heer Cor van Vlaanderen, voorzitter van de stichting Klussendienst voor ouderen, gehandicapten en langdurig zieken en de heer Henk van der Sloot, klussenman.

Gorinchem, 9-4-2014

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail