Zoeken

Om technische redenen is het door u gekozen onderdeel van de site momenteel niet bereikbaar. Wij werken aan een oplossing.

U kunt het later opnieuw proberen.

Samen bankieren

Soms is het lastig om zelf uw bankzaken te regelen. Bijvoorbeeld doordat u slecht ziet, hoort of loopt. Doordat u last heeft van beginnende dementie. Of omdat u geldzaken ingewikkeld vindt. De Rabobank helpt u dan graag. Met duidelijke informatie, helder advies en handige hulpmiddelen. Zodat u zelfstandig - of samen met iemand anders - uw bankzaken kunt blijven regelen.

Zelfstandig - of met iemand anders - uw bankzaken regelen

Handige hulpmiddelen

Om zelfstandig te bankieren heeft Rabobank een aantal handige hulpmiddelen. Enkele voorbeelden zijn de sprekende geldautomaat: u wordt door een vriendelijke computerstem stap voor stap begeleid bij het opnemen van geld, de Rabo CardPuller waarmee u uw bankpas gemakkelijker uit de automaat kunt trekken, of de readspeaker op onze website. Deze readspeaker leest de tekst voor van onze webpagina's. Maar natuurlijk kunt u ook gebruik maken van Rabo Internetbankieren of de mobiele Apps voor smartphone en tablet.

Afspraak met een adviseur

Samen met u bekijken onze adviseurs graag op welke manier u kunt blijven bankieren. U kunt een afspraak maken op een van onze vestigingen, of bij u thuis. Neemt u voor het  maken van een afspraak contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of het aanvraagformulier. Wij inventariseren uw vraag en bekijken welke adviseur het beste bij u past. Deze adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen

Adviesgesprek aanvragen

Meer informatie of een afspraak maken

Heeft u extra hulp nodig bij het regelen van uw bankzaken? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie en hulp. U bereikt ons telefonisch op (026) 371 44 44. Een afspraak kunt u ook aanvragen via onderstaande link.