Leden

Meepraten over het beleid van uw bank. Deelnemen aan bijeenkomsten en vergaderingen. Profiteren van landelijke en lokale aanbiedingen. Als lid van Rabobank Bollenstreek is het allemaal mogelijk.

ledenraad

Ledeninvloed

Alle ruim 30.000 leden van Rabobank Bollenstreek hebben invloed op het beleid van hun bank. Leden kunnen hun stem laten horen via de afdelingsvergadering en de ledenraad.

Dichterbij Cover Voorjaar

Ledenmagazine Dichterbij

Speciaal voor leden brengt Rabobank Bollenstreek elk kwartaal het ledenmagazine 'Dichterbij' uit.  U vindt hierin niet alleen financieel nieuws, maar ook interviews met landelijke en lokale helden, verhalen, (ondernemers)initiatieven uit de regio en natuurlijk mooie aanbiedingen. De Dichterbij is ook digitaal inzichtelijk. Handig als u na het weggooien van het ledenblad alsnog gebruik wilt maken van een kortingsactie of een artikel wilt doorlezen.

Bol van Voordeel

Bol van Voordeel

Als lid kunt u kosteloos profiteren van het voordeelprogramma Bol van Voordeel. Het programma staat bol van interessant en gevarieerd voordeel in verschillende categorieën. Wilt u op de hoogte blijven van de aanbiedingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief via onderstaande link. De organisatie en correspondentie van het voordeelprogramma Bol van voordeel worden verzorgd door Luiken Karstens Custom Media.

Vraag het lidmaatschap aan

Bent u nog geen lid van onze bank? Vraag dan het lidmaatschap aan.