Zoeken

Om technische redenen is het door u gekozen onderdeel van de site momenteel niet bereikbaar. Wij werken aan een oplossing.

U kunt het later opnieuw proberen.

Rabobank Noord-en Oost-Achterhoek

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek

Per 1 augustus 2014 is de fusie van Rabobank Achterhoek-Oost en Rabobank Graafschap-Noord een feit. Om de uitdagingen van de toekomst het hoofd te kunnen bieden gaan beide banken samen verder. Door deze fusie ontstaat er een grote krachtige bank die door haar professionele kennis, slagkracht en verantwoordelijkheidsgevoel voor de regio uitstekend in staat is om nieuwe impulsen te geven, ontwikkelingen aan te jagen en de economische gezondheid in de Achterhoek te bevorderen.

Samen sterker

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek wil er in alle opzichten voor u zijn. Dat begint met het aanbieden van een professionele dienstverlening, zodat u altijd en overal uw bankzaken kunt regelen. Daarnaast willen wij als coöperatieve bank een belangrijke bijdrage leveren aan het in stand houden van een prettige woon-, werk- en leefomgeving in de Achterhoek. Niet door vanaf de zijlijn mee te praten. Maar door verantwoordelijkheid te nemen en actief maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. Met name op het gebied van innovatie, de zorg, de woningbouw en arbeidsmarkt liggen grote coöperatieve uitdagingen.

Groenlo, 30-7-2014

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail