Verenigingen en stichtingen

Info

Heerlijk sporten, samen kaarten of muziek maken. Waar zouden we zijn zonder alle verenigingen en stichtingen die dat mogelijk maken? De Rabobank waardeert en ondersteunt dit werk al decennia lang. Vanaf dit jaar gebeurt dit op een nieuwe manier.

Rabo Verenigingspakket

Het Rabo Verenigingspakket bestaat uit een Rekening-courant met een zakelijke Wereldpas met chipknip en Rabo Internetbankieren er bij inbegrepen. Op de Rekeningcourant zijn de tarieven binnenlands betalingsverkeer van toepassing. Speciaal voor verenigingen en stichtingen is een deel van de dienstverlening er bij inbegrepen.

De voordelen voor verenigingen en stichtingen op een rij:

  • Rabo Clubkas; Rabo Clubkas; U kunt een bijdrage tot € 750,- aanvragen voor een activiteit die het sociale leven in onze regio beter maakt.
  • Rabo Teleen; een gratis uitleenpunt voor presentatie- en evenementmaterialen.  

Wilt u meer weten over het Rabo VerenigingsPakket? Of wilt u advies over uw betalingsverkeer en financiële administratie? Neemt u dan contact op met ons Zakelijk Loket via (076) 513 44 45

Rabo Clubkas

Rabo Clubkascampagne

Sinds 2014 werkt Rabobank West-Brabant Noord met de Rabobank Clubkas Campagne. In deze Rabobank Clubkas Campagne bieden wij de leden van Rabobank West-Brabant Noord meer zeggenschap in de verdeling van coöperatief dividend. Tijdens deze campagne mogen leden van onze bank hun stem uitbrengen op een of meerdere vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld ontvangt deze vereniging of stichting van Rabobank West-Brabant Noord.

Rabo Clubkas

Via de website kunnen verenigingen en stichtingen een bijdrage aanvragen voor een activiteit die het sociale leven in onze regio beter maakt. De activiteit dient plaats te vinden voor 1 mei 2014. Aanvragen voor na deze datum worden niet in behandeling genomen. Zoals dat hoort bij een coöperatie draait het bij de Rabo Clubkas om wederkerigheid. Een bijdrage van € 100,- is voor vrijwel iedere club bereikbaar, maar een club kan de bijdrage zelf actief verhogen door tegenprestaties te leveren. Een verwijzing naar de Rabobank op de website van de vereniging levert bijvoorbeeld een hogere bijdrage. De bijdrage kan dan oplopen tot maar liefst € 750,-.

Vraag direct aan

Een aanvraag voor Rabo Clubkas kunt u online indienen.

Rabo Teleen

Rabo TeLeen is een uitleenpunt voor presentatie- en evenementenmaterialen. Het uitleenpunt van Rabobank West-Brabant Noord is een idee van onze leden en bedoeld voor verenigingen en stichtingen (niet voor individuen) die klant zijn van onze bank. Bij Rabo TeLeen kunt u kosteloos beamers en projectieschermen, maar ook spandoeken, een mobiele geluidsinstallatie, biljettentellers etc. lenen.

Vraag direct aan:

Alle aanvragen kunt u online indienen.