Internationaal zakendoen

Benut optimaal uw kansen in het buitenland

Waar ter wereld u wilt ondernemen, wij bieden u ondersteuning. Of u nu gaat importeren of exporteren of van plan bent een vestiging te openen in het buitenland. In meer dan 120 landen kunt u gebruikmaken van onze kennis, oplossingen en connecties.

Internationaal zakendoen bij de Rabobank

  • Meer dan 600 kantoren buiten Nederland.
  • International desks in zeventien landen speciaal voor Nederlandse klanten.
  • Ondersteuning voor ondernemingen in alle sectoren en bedrijfsgroottes.
  • Eén aanspreekpunt binnen uw eigen lokale Rabobank.

Rabo International Desks

In zeventien landen maakt u gebruik van onze International Desks. Deze zijn volledig gericht op ondersteuning van Nederlandse ondernemers. U vindt er experts die zowel Nederlands als de lokale taal spreken. Ze kennen de lokale markt, de wet- en regelgeving en de manier van zakendoen.

De landenspecialisten van de International Desks kunnen u in contact brengen met betrouwbare lokale partners. Ze hebben een uitgebreid netwerk van juristen, fiscalisten, accountants, lokale overheden en partnerbanken. U vindt de International Desks op zes continenten: van Chili tot China en van de VS tot Australië.

Internationale geldzaken

Of u importeert of exporteert, er is altijd een passende betalingsoplossing. Een oplossing die u meer zekerheid biedt over betaling, kwaliteit en levertijd, bijvoorbeeld. Opent u een vestiging in het buitenland, dan kunt u bij ons terecht voor een financiering. Binnen Europa, maar ook daarbuiten.

Ga naar de internationale betalingsoplossingen

Lees meer over financieren in het buitenland

Internationale wetgeving

U wilt internationaal zakendoen. Daarbij krijgt u automatisch te maken met internationale wet- en regelgeving. Of u nu importeert, exporteert of een bedrijf start in het buitenland. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het woud van wetten en regels? Wij ondersteunen u graag met onze kennis en ons netwerk, zodat u met een gerust hart kunt ondernemen.

Lees meer over internationale wetgeving

Contact

Rabobank