Ondernemer in haar winkel

Speciaal voor ondernemers in het MKB

Als MKB-ondernemer wil je het maximale halen uit jezelf en je onderneming. Zodat je verder groeit met je bedrijf en inspeelt op de snel veranderende wereld. Rabobank helpt je bij het beantwoorden van jouw ondernemersvragen, het regelen van je financiën en de groei van je bedrijf.

Illustratie stuiterende munt

Rabo Ondernemers Academie

Wil jij je als ondernemer blijven uitdagen? De Rabo Ondernemers Academie is een praktijkgerichte opleiding voor ambitieuze ondernemers die zich willen ontwikkelen. Je duikt in de wereld van duurzame verdienmodellen, groeistrategieën en innovatie. Samen met andere ondernemers ga jij aan de slag om je bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Zo breidt je ook nog je netwerk uit.

Figuur zit in ampersand

Rabo Medicidesk

De Rabo Medicidesk adviseert professionals in loondienst en zelfstandigen uit de medische wereld. Onze adviseurs weten wat er speelt in de regionale en lokale gezondheidszorg. Zij zijn vertrouwd met de financiële onderwerpen die in het bijzonder voorkomen bij (para)medici. Zo helpen zij jou als medicus om de financiële gezondheid van je bedrijf of praktijk te verbeteren.

phone

Hulp nodig?