Bedrijfshuisvesting

U wilt uw bedrijf graag uitbreiden, bijvoorbeeld omdat u merkt dat uw onderneming uit haar jasje groeit. Dit vraagt mogelijk om een groter pand, uitbreiding van uw stal of aanschaf van nieuwe bedrijfsmiddelen om de productiecapaciteit te vergroten. Wat komt hier allemaal bij kijken? Uw Rabobankadviseur helpt u graag met passend advies voor uw onderneming.

Nieuwe bedrijfshuisvesting

Wilt u de productie van uw bedrijf vergroten, dan gaat u wellicht een nieuwe huisvesting betrekken. Ook het verbouwen van uw bestaande pand kan oplossingen bieden. 

Uit onderzoek dat TNS Nipo voor de Rabobank heeft uitgevoerd, blijkt dat 50% van de Nederlandse mkb-ondernemers hulp inschakelt bij het zoeken naar de beste huisvestingsoplossing. De omzet van deze ondernemers steeg vaker dan de omzet van ondernemers die het op eigen houtje regelden.

Financiering van uw plannen

Bij de koop, bouw of verbouwing van uw huisvesting komen ingrijpende financiële beslissingen kijken. Het regelen van een financiering vraagt om een degelijke aanpak. Bekijk hieronder onze bedrijfshypotheek

Lees meer over de bedrijfshypotheek

Investeren met behoud van werkkapitaal

Met lease financiert u tot 100% van de aanschafwaarde van uw bedrijfsmiddelen, zonder dat dit invloed heeft op uw werkkapitaal. Bijvoorbeeld omdat u uw productie wilt uitbreiden: met lease kunt u nieuwe machines aanschaffen, zonder uw werkkapitaal hierin te investeren.

Meer lezen over lease

Verzekeringen voor uw pand, personeel en uzelf

Verzeker uw bedrijfsrisico’s met een zakelijke verzekering van Interpolis. Uw adviseur helpt u graag met het kiezen van de verzekeringen die het beste passen bij uw situatie. 

De zakelijke verzekeringen van de Rabobank zijn ondergebracht in twee pakketten.

Duurzame energie

Gaat u uitbreiden, denk dan eens na over (meer) duurzame bedrijfsvoering. De Nederlandse overheid wil het percentage duurzame energie in de Nederlandse energiebehoefte verhogen. Van 5% in 2013, naar 14% in 2020. Ook u kunt binnen uw bedrijf aan de slag met het opwekken van duurzame energie. Voor eigen gebruik, of voor levering aan het net of uw buren.

Contact

Rabobank