Herman Wijffels Innovatieprijs

Dit jaar zijn er 260 inzendingen voor de Herman Wijffels Innovatieprijs. Een kleine 30 vernieuwende deelnemers gaat door naar de volgende ronde. De jury bezoekt deze bedrijven en beoordeelt hun businesscase. Eind september maken we de 9 finalisten bekend. Zij maken kans op een van de drie juryprijzen van € 20.000, die op 3 november worden uitgereikt.

3 november: hét evenement voor innovatie

Donderdagmiddag 3 november bent u van harte welkom op het Herman Wijffels Innovatie Event bij Cinemec in Nijmegen. Interessante sprekers, een innovatiemarkt, workshops en diverse netwerkmomenten vormen samen een inspirerende middag vol kennis en inzicht in succesvol vernieuwen. Het hoogtepunt is de prijsuitreiking aan de winnaars van de Herman Wijffels Innovatieprijs.

Meld u meteen aan, deelname is gratis.

Prijzen

De winnaars ontvangen € 20.000, publiciteit en toegang tot kennis en netwerken. Ook krijgt iedere winnaar vijf dagen begeleiding van adviesbureau KplusV cadeau. Dit bureau verbindt mensen en mogelijkheden, zodat ze het beste uit zichzelf halen.

Drie categorieën

Er worden prijzen uitgereikt in drie categorieën: 'Food & Agri', 'Circulaire economie' en 'Vitale gemeenschappen en zorg'. Elke categorie heeft een hoofdprijs van € 20.000.

Food en Agri

Voor een duurzame landbouw en voedselvoorziening

Innovaties die helpen de groeiende wereldbevolking van voldoende, veilige en voedzame voeding te voorzien. Die gericht zijn op minder belasting van het milieu en de omgeving. Of transparantie van de ketens en duurzaam ketenbeheer nastreven.

Circulaire economie

Voor een duurzame economie

Innovaties die kringlopen van grondstoffen of nutriënten sluiten. Die het energie- en grondstofgebruik verminderen of verduurzamen. Of waarbij partners samen innovatieve ketens vormen.

Vitale gemeenschappen en zorg

Voor vitaliteit, leefbaarheid en goede zorg

Innovaties die vitaliteit en leefbaarheid bevorderen. Die zuinige en zinnige zorg voor nu en in de toekomst waarborgen. Of waarbij mensen samen ondernemen of samenwerken voor een gemeenschappelijk belang.

Een goed begin voor succes

De Herman Wijffels Innovatieprijs bestaat vijftien jaar. Veel finalisten en winnaars zijn nu succesvolle ondernemers. Laat u enthousiast maken door hun verhalen.

Lees ‘Eindeloze pret met PET’ op Rabobank.com

Lees ‘One2Born alternatief voor broedende kip’ op Rabobank.com

Lees ‘Zorgrobot LEA, het maatje van senioren’ op Rabobank.com

Contact

Rabobank