Stel je eens voor… je draagt als ondernemer niet alleen bij aan de groei van je bedrijf, je werkt ook mee aan een maatschappelijk vraagstuk en een betere wereld. Hoe mooi zou dat zijn? Doe mee aan de Rabo Duurzame Innovatieprijs.

Duurzame dwarsdenker? Schrijf je in

We noemen ze de duurzame dwarsdenkers. Ondernemers die barsten van de ideeën om Nederland en de wereld beter achter te laten. Zij durven tegen de stroom in te gaan, alles voor een duurzame maatschappij. De Rabo Duurzame Innovatieprijs is een initiatief om de ideeën van deze ondernemers en hun innovaties te versnellen. Ken of ben je een duurzame dwarsdenker?

Schrijf je in Apply here

Inschrijven voor de Rabo Duurzame Innovatieprijs

Registreer je als potentiële deelnemer op het Rabo Challenge Platform en krijg je eigen account. Met dit account kun je jouw innovatie indienen en volg je de Rabo Duurzame Innovatieprijs op de voet. Ook heb je inzicht in de hoeveelheid inschrijvingen binnen jouw categorie. De inschrijving staat open vanaf woensdag 12 augustus tot en met maandag 19 oktober.

Schrijf je in Apply here
Gloeilamp

Zet de volgende stap in je ondernemerschap

Wil jij met jouw innovatie:

  • de wereld beter achterlaten?
  • de maatschappij kennis laten maken met baanbrekende innovaties?
  • verder groeien met je bedrijf?

De Rabo Duurzame Innovatieprijs staat voor ondernemers met innovatieve oplossingen die er echt toe doen. Kansrijke innovaties krijgen een podium en toegang tot kennis en het netwerk van Rabobank. Daarnaast maak je ook nog eens kans op het winnen van € 20.000, zodat je gelijk verder kunt met het verder ontwikkelen van jouw innovatie. Wacht niet langer en doe mee!

Schrijf je in Apply here
Windmolen

Over de Rabo Duurzame Innovatieprijs

De Rabo Duurzame Innovatieprijs wordt uitgereikt in drie categorieën:

  • Voedsel & landbouw
  • Circulaire economie & klimaat
  • Vitale gemeenschappen & zorg

Zo stimuleren we innovaties voor duurzame landbouw en voedselvoorziening, een duurzame economie en vitaliteit, leefbaarheid en goede zorg. 

De Rabo Duurzame Innovatieprijs bestaat uit verschillende rondes. Als je door bent naar een volgende ronde, dan vragen we extra informatie op via Rabo Challenge Platform.

Rabo Duurzame Innovatieprijs 2020

Zelf regelen & Contact