Stel je eens voor… je draagt als ondernemer niet alleen bij aan de groei van je bedrijf, je werkt ook mee aan een maatschappelijk vraagstuk en een betere wereld. Hoe mooi zou dat zijn? Heb jij de innovatie waarmee je het verschil maakt in de maatschappij? Schrijf je dan in voor de Rabo Duurzame Innovatieprijs. De inschrijving staat open vanaf woensdag 12 augustus tot en met maandag 19 oktober.

Zo schrijf je je in

Registreer je als potentiële deelnemer op het Rabo Challenge Platform en krijg je eigen account. Met dit account kun je jouw innovatie indienen en volg je de Rabo Duurzame Innovatieprijs op de voet. Ook heb je inzicht in de hoeveelheid inschrijvingen binnen jouw categorie.

Schrijf je in Apply here
Gloeilamp

Zet de volgende stap in je ondernemerschap

Wil jij met jouw innovatie:

  • de wereld beter achterlaten?
  • de maatschappij kennis laten maken met baanbrekende innovaties?
  • verder groeien met je bedrijf?

De Rabo Duurzame Innovatieprijs staat voor ondernemers met innovatieve oplossingen die er echt toe doen. Kansrijke innovaties krijgen een podium en toegang tot kennis en het netwerk van Rabobank. Daarnaast maak je ook nog eens kans op het winnen van € 20.000, zodat je gelijk verder kunt met het verder ontwikkelen van jouw innovatie. Wacht niet langer en doe mee!

Windmolen

Over de Rabo Duurzame Innovatieprijs

De Rabo Duurzame Innovatieprijs wordt uitgereikt in drie categorieën:

  • Voedsel & landbouw
  • Circulaire economie & klimaat
  • Vitale gemeenschappen & zorg

Zo stimuleren we innovaties voor duurzame landbouw en voedselvoorziening, een duurzame economie en vitaliteit, leefbaarheid en goede zorg. 

De Rabo Duurzame Innovatieprijs bestaat uit verschillende rondes. Als je door bent naar een volgende ronde, dan vragen we extra informatie op via Rabo Challenge Platform.

Rabo Duurzame Innovatieprijs 2020

Zelf regelen & Contact