Je merkt dat je onderneming uit haar jasje groeit. Dit vraagt mogelijk om een groter pand, of aanschaf van nieuwe bedrijfsmiddelen om de productiecapaciteit te vergroten. Wat komt hier allemaal bij kijken?

Neem contact op

Financieren van je plannen

Bij de koop, bouw of verbouwing van je bedrijfspand komen ingrijpende financiele beslissingen kijken. Het regelen van een financiering vraagt om een degelijke aanpak.

Lees meer over de bedrijfshypotheek

Investeren met behoud van werkkapitaal

Met Lease financier je tot 100% van de aanschafwaarde van je bedrijfsmiddelen, zonder dat dit invloed heeft op je werkkapitaal. Met lease kun je nieuwe machines aanschaffen, zonder je werkkapitaal hierin te investeren.

Lees meer over lease

Verzekeringen voor je pand, personeel en jezelf

Verzeker je bedrijfsrisico’s met een zakelijke verzekering van Interpolis. Met Interpolis ZekerVanJeZaak® heb je de belangrijkste verzekeringen in één pakket. Je adviseur helpt je graag met het kiezen van de verzekeringen die het beste passen bij je situatie.

Lees meer over Interpolis ZekerVanJeZaak

Duurzaam ondernemen

Elke onderneming heeft te maken met duurzame uitdagingen: productiekosten verlagen, minder grondstoffen gebruiken en duurzame producten op de markt brengen. Met financiële diensten en toegang tot kennis en netwerken ondersteunen wij je op het gebied van duurzaam ondernemen.

Meer informatie over duurzaam ondernemen

Zelf regelen & Contact