Toekomstvisie bedrijf

Samen werken aan perspectief

Wij willen u en uw onderneming sterker maken. Dat doen we niet alleen, maar vanuit ons coöperatieve hart: samen. We hebben zowel nationaal als internationaal een groot aandeel in het mkb en de food & agribusiness en delen onze expertise graag met u. Bekijk onze kennisrapporten, blogs en andere publicaties over uw eigen sector. Zo kunt u de beste toekomstvisie voor uw bedrijf bepalen.

De Rabobank:

  • is uw sparringpartner voor het ontwikkelen en onderhouden van uw visie en strategie
  • deelt graag haar lokale kennis en netwerk met u
  • brengt met u uw toekomstige financiële behoeften in kaart
  • heeft een productaanbod en financieringsvormen op maat

Onderzoek per sector

Dagelijks doen wij onderzoek naar de verschillende sectoren binnen het mkb en food & agri. Zo volgen we actuele ontwikkelingen wereldwijd en signaleren we tijdig kansen en bedreigingen. Per sector hebben wij voor u de cijfers en trends in beeld gebracht.

Onze kennis per sector bekijken

Wilt u aanvullende informatie of persoonlijk advies? Neem dan contact op met uw lokale bank of de desbetreffende sectormanager: hij is expert binnen uw branche.

De rol van de Rabobank in de praktijk

Wij zijn strategisch partner van aluminiumgieterij Eurotech. Met onze financiële kennis en inzichten ondersteunen wij dit bedrijf in het ontwikkelen van een toekomstvisie en het nemen van belangrijke financiële beslissingen. Bekijk hieronder onze succesvolle samenwerking met Eurotech.

Duurzaamheid

Duurzame ontwikkeling heeft alles te maken met economische ontwikkeling en daarbij mogelijk ook met nieuwe verdienmodellen voor uw bedrijf. Wat doet u in de toekomst op het gebied van duurzaam ondernemen? Investeert u in energiebesparing of start u met circulair ondernemen? Samen met u brengen we de mogelijkheden in kaart.

Meer lezen over duurzaam ondernemen

Contact

Rabobank