Dorsmachine naas veld

Waarom inzicht in je financiële planning belangrijk is

Wanneer je nadenkt over de toekomst van je agrarische onderneming, is het belangrijk om een financieel plan op te stellen. Zeker als je (deels) overweegt om te stoppen met je bedrijf. Wat doe je bijvoorbeeld met je vermogen dat vrijkomt? Inzicht in je financiën, nadenken wat je ermee wil en bewust keuzes maken geeft richting aan hoe je je leven wil vormgeven. Financiële planning helpt je bij het maken van bewuste keuzes.

digitaal betalen

Voordelen financiële planning

Inzicht in je financiële toekomstEen duidelijke strategie voor je vermogen
Financiële rust
Bel mij terug Maak een afspraak

Een stap dichterbij het realiseren van jouw doelen

Met een financieel plan breng je wensen en doelen in kaart en maak je een inschatting in hoeverre deze haalbaar zijn. Zo kun je, nadat je gestopt bent met je boerenbedrijf, met het vrijgekomen vermogen je doelen bereiken, die wellicht al een tijdje op de plank liggen. De vermogensplanners van Rabobank hebben jarenlange ervaring en de expertise, ook bij financiële vraagstukken binnen de agrarische sector. De ideale manier om inspiratie op te doen en toch volledig de regie houden over jouw financiële toekomst. Wil je meer weten over wat er allemaal mogelijk is?

Lees de brochure ‘Vermogensplanning’ (PDF)

Samen kijken naar je financiële toekomst

Een bedrijfsoverdracht, geld opzij zetten voor je kinderen of investeren in jouw toekomst. Jij bepaalt waar je je vermogen aan besteed. Samen bespreken we je wensen ten aanzien van jouw financieel plan. Op basis van je huidige en toekomstige financiële situatie brengen we de haalbaarheid van je wensen in kaart. En uiteraard denken we ook mee over wat je kunt doen om jouw doelen te bereiken.

Maak een afspraak Even sparren

Zelf regelen & Contact