online community CAS

Praat mee in onze nieuwe online community

Wat leuk dat je interesse hebt om met ons mee te denken in onze nieuwe online community Cas!

Cas is een digitale ontmoetingsplek voor mensen als jij, die in hun dagelijkse werk bezig zijn met financiën.

Kom in contact met je peers en deel met hen én ons je ervaringen en mening over financiële thema’s. Maak kennis met anderen die het interessant vinden om met elkaar te praten over financiële onderwerpen, elkaar verder te helpen en te inspireren. Doe mee aan interessante onderzoeken, laat je stem horen. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Elke maand lichten we een ander relevant financieel thema uit, waarover je als deelnemer kunt meedenken en -praten. Dit doen we aan de hand van diverse opdrachten, discussies en vragenlijsten. Daarnaast worden vraagstukken vanuit Rabobank voorgelegd: van inspiratie voor een nieuw product tot de evaluatie van een marketingcampagne.

Meedenken

Wil je met ons meedenken? Vul dan deze vragenlijst in. Het invullen duurt ongeveer 5 minuten. Aan de hand van een vragenlijst word je door onze partner Blauw Research benaderd om deel te nemen.

Cadeaubon

Voor je deelname aan Cas krijg je een Bol.com cadeaubon. En we geven regelmatig ook andere leuke cadeaubonnen weg. Sowieso geldt: hoe vaker je meedoet, hoe hoger de vergoeding.

Onze partner: Onderzoeksbureau Blauw Research

De community Cas hebben we opgezet in samenwerking met onderzoeksbureau Blauw Research. Zij verzorgen in opdracht van Rabobank het beheer. De communicatie over Cas gaat via Blauw Research.

Meer weten over Blauw Research?