Inloggen Internetbankieren

Via dit scherm krijgt u toegang tot Rabo Internetbankieren. Gebruik hiervoor de Rabo Scanner of Random Reader Comfort en uw bankpas. Om veilig te bankieren is het belangrijk dat u zelf ook goed oplet. Op het inlogscherm leest u onderaan meer over veiligheid.

Inloggen met de Rabo Scanner

Inloggen Rabo Scanner

Uitleg

1. Vul hier het rekeningnummer in van de bankpas waarmee u wilt inloggen in Rabo Internetbankieren.

2. Vul hier het pasnummer (vier cijfers) in van de bankpas waarmee u wilt inloggen in Rabo Internetbankieren (voor Rabo Internetbankieren Professional is dit het Online Keypasnummer).

Pasnummer

3. Vink deze optie aan als u wilt dat wij uw rekening- en pasnummer onthouden. De volgende keer dat u deze pagina bezoekt, zijn deze dan automatisch ingevuld.

4. Na het invoeren van het rekeningnummer en het pasnummer verschijnt op het scherm een kleurcode. Als u deze kleurcode scant, geeft de Rabo Scanner een inlogcode. Vul deze hier in om toegang te krijgen tot Rabo Internetbankieren.

5. Klik na het invullen van de inlogcode op de knop 'Inloggen'.

6. U kunt het inloggen altijd afbreken door op 'Annuleren' te klikken. U keert dan terug naar de startpagina van onze website.

Veelgestelde vragen over de Rabo Scanner

Bekijk de demo over inloggen met Rabo Scanner

Download de handleiding van de Rabo Scanner

Download the Rabo Scanner manual

Inloggen met de Random Reader Comfort

Inloggen Random Reader Comfort

Uitleg

1. Vul hier het rekeningnummer in van de bankpas waarmee u wilt inloggen in Rabo Internetbankieren. U hoeft alleen de laatste 9 cijfers in te vullen. Wij vullen het IBAN-rekeningnummer aan.

2. Vul hier het pasnummer (vier cijfers) in van de bankpas waarmee u wilt inloggen in Rabo Internetbankieren (Professional).
Let op: wanneer u enige tijd niets heeft gedaan binnen internetbankieren, krijgt u opnieuw een aanmeldscherm. U hoeft het rekening- en pasnummer dan niet opnieuw in te vullen. Wel moet u dan een nieuwe toegangscode aanvragen met uw Random Reader Comfort.

Pasnummer

3. Vink deze optie aan als u wilt dat wij uw rekeningnummer en pasnummer onthouden. De volgende keer dat u deze pagina bezoekt zijn deze dan al ingevuld.

4. Als u de instructie op het scherm volgt, geeft de Random Reader Comfort een code waarmee u kunt inloggen. Vul deze hier in. Let op: gebruik om in te loggen in Rabo Internetbankieren de I-toets van uw Random Reader Comfort.

5. Klik na het invullen van de toegangscode op de knop 'Inloggen'.

6. U kunt het inloggen altijd afbreken door op 'Annuleren' te klikken. U keert dan terug naar de startpagina van onze website.

Lees meer over het gebruik van de Random Reader Comfort

Bekijk de demo over inloggen met Random Reader (Comfort)

Download de instructies voor de Random Reader

Download the instructions for the Random Reader

Problemen of foutmeldingen bij internetbankieren

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u altijd en overal kunt bankieren. Krijgt u een foutcode of foutmelding? Of heeft u een ander probleem bij internetbankieren? Kijk dan hoe u dit meestal zelf kunt oplossen.

Lees meer over problemen of foutmeldingen bij internetbankieren

Contact

Rabobank