Lening en krediet

Ondernemers willen graag investeren in hun bedrijf. Samen kunnen we het ondernemers makkelijk maken om dit te doen. Via een snel online aanvraagproces waarbij we rekening houden met specifieke behoeften.

Zakelijke lening

Een lening wordt veelal gebruikt voor een gerichte investering. De ondernemer leent een bedrag dat in wordt terugbetaald. De rente is vast en wordt lager als er een onderpand wordt ingebracht.

Zakelijk krediet

Een zakelijk krediet wordt vaak gebruikt om investeringen te doen in debiteuren en voorraad. Met een zakelijk krediet kan de ondernemer roodstaan op de betaalrekening. Hij of zij betaalt een variabele rente, maar alleen over het deel dat is opgenomen.

De belangrijkste voordelen voor je eindgebruikers

Laptop

Snel duidelijkheid over zakelijk lenen

Je eindgebruikers ontvangen een indicatief aanbod op basis van transactiegegevens. Dat scheelt een hoop aan te leveren informatie.

Persoonlijk gesprek

Persoonlijk gesprek over de aanvraag

Een financiering aanvragen is een belangrijke stap voor een bedrijf. Daarom nemen we graag de tijd om de aanvraag te bespreken in een videogesprek.

Zakelijk financieren verduurzaming

Aantrekkelijke rente

De ondernemer betaalt een aantrekkelijke rente op de financiering.

Portretfoto’s partnermanagers: Önder Ulucan en Peter de Best

Interesse in partner worden?

Wil je testen of het aanbieden van een zakelijke lening of een zakelijk krediet waarde toevoegt voor jouw eindgebruikers? Of wil je direct integreren in jouw software? Neem dan contact op met partnermanagers Önder Ulucan en Peter de Best. Zij vertellen je graag meer. Zij kunnen je ook alles vertellen over andere financieringsdiensten zoals Flexibele Lening, Lease of Doorlopende Kredieten. Wij zoeken partners die kant en klare diensten beschikbaar kunnen stellen aan hun klanten. Met een aantal innovatieve partijen zijn we al duurzame samenwerkingen aangegaan. We horen graag meer over jouw business.