Formeel geklede witte man en vrouw tegenover elkaar aan tafel met laptop en documenten

Financial services: onze financiële diensten beschikbaar via bedrijven

Bedrijven krijgen toegang tot financiële producten en diensten van Rabobank. Via API’s zijn die diensten eenvoudig te integreren met elk product, platform of softwarepakket. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld met de API Account Information het saldo van hun bankrekening ophalen. Rabobank is continu bezig het aantal API’s verder uit te breiden, zodat we onze partners en hun klanten nog beter van dienst zijn.

Eenvoudige implementatie

Wij doen er alles aan om onze samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom zorgen we ervoor dat onze diensten via API’s makkelijk en moeiteloos kunnen worden geïmplementeerd. In 4 simpele stappen heb je via ons Developer Portal toegang tot onze financiële diensten.

Bezoek het Developer Portal
Portretfoto’s partnermanagers: Frans van der Lugt en Moana Aaldering

Interesse in partner worden?

Wil je meer informatie hoe we elkaar verder kunnen helpen? Of heb je andere vragen over een (potentiële) samenwerking? Neem dan contact op met partnermanagers Frans van der Lugt en Moana Aaldering. Zij vertellen je graag meer. Zij kunnen je ook helpen met de aanvraag Rabo OmniKassa. Wij zoeken partners die kant en klare diensten beschikbaar kunnen stellen aan hun klanten. Met een aantal innovatieve partijen zijn we al duurzame samenwerkingen aangegaan. We horen graag meer over jouw business.

Close-up verkopersaccount Bol.com: blauwe achtergrond met witte letters 12 openstaande bestellingen

Margeret Versteden

directeur Platform bij bol.com

“'De verkoophistorie van bol.com partners kan ze nu helpen bij het verkrijgen van een flexibele lening die uniek is in de Nederlandse markt en die partners helpt om seizoenspieken makkelijker op te vangen.'”

Lees meer

Meer bankdiensten binnen één samenwerking