Zakelijke verzekering bekijken en wijzigen

Je bedrijf groeit als kool. Je hebt nieuwe medewerkers aangenomen en je omzet stijgt. Of je bedrijfsomzet daalt en je bedrijfsactiviteit wijzigt. Dan is het belangrijk om je zakelijke verzekeringen aan te passen. Zo blijf je altijd goed verzekerd.

Bekijk en wijzig direct je zakelijke verzekering

Je zakelijke verzekeringen bekijken en wijzigen doe je eenvoudig in de Rabo App of log direct in met onderstaande oranje knop.

Geen Rabo betaalrekening of internetbankieren?

Heb je geen Rabo betaalrekening bij ons? Of heb je wel een Rabo betaalrekening maar maak je geen gebruik van internetbankieren? Dan kun je dit niet online regelen.

Neem contact met ons op en wij regelen het voor je. Ook voor het wijzigen van andere zakelijke verzekeringen, zoals verzekeringen in de Interpolis Bedrijven Compact Polis®.

Wat kun je bekijken en wijzigen?

Online kun je de volgende zakelijke verzekeringen bekijken en wijzigen.

Verzekeringen die onder Interpolis ZekerVanJeZaak® vallen De kredietverzekering Omzet Garant van Allianz Trade De cyberverzekering Cyber ERM van Chubb

Zo pas je je verzekering aan

Tip: als je geen betaalrekening bij ons hebt of je maakt geen gebruik van internetbankieren, neem dan contact met ons op. Je kunt de wijziging dan niet online regelen.

1
Inloggen

Log in in internetbankieren of de Rabo App

2
Klik in 'Overzicht' op 'Verzekeringen'
3
Selecteer de verzekering die je wilt bekijken of wijzigen
4
Kies 'Aanpassen'

Bekijk of wijzig je verzekering

5
Kies 'Ondertekenen'

De verzekering is meteen aangepast, het kan tot 2 dagen duren voordat je de wijziging ook ziet in het verzekeringsoverzicht. Je ontvangt altijd een nieuwe polis met de wijzigingen.

Jaarlijks actualiseren van je verzekeringen

Het actualiseren van je verzekeringen in je Interpolis ZekerVanJeZaak® polis doe je één keer per jaar. Ook als er niets gewijzigd is. Zo blijf je goed verzekerd.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer