Zakelijke verzekering bekijken en wijzigen

Je bedrijf groeit als kool. Je hebt nieuwe medewerkers aangenomen en je omzet stijgt. Of je bedrijfsomzet daalt en je bedrijfsactiviteit wijzigt. Dan is het belangrijk om je zakelijke verzekeringen aan te passen. Zo blijf je altijd goed verzekerd.

Wat kan ik bekijken en wijzigen in de Rabo App?

In internetbankieren en de Rabo app krijg je een overzicht van je zakelijke verzekeringen. Ook bekijk je facturen van je verzekeringen en kun je de polis hiervan downloaden. De volgende verzekeringen kun je bekijken en wijzigen.

  Verzekeringen die onder Interpolis ZekerVanJeZaak® vallen De cyberverzekering Cyber ERM van Chubb

Facturen van je zakelijke verzekeringen bekijken

  Facturen van Interpolis verzekeringen
  Je vindt een kostenoverzicht van je Interpolis verzekeringen in internetbankieren of de Rabo App. Zoek in 'Berichten' naar het verzekeringsbewijs.
  Facturen van Blauw Oranje Assuradeuren B.V. of van Rabo Assurantie Makelaardij
  Voor deze facturen neem je contact met ons op.
  Facturen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering
  De arbeidsongeschiktheidsverzekering bekijk je in de privé-omgeving van de Rabo App. Ben je nu ingelogd in je zakelijke omgeving? Log dan eerst uit en log opnieuw in de privé-omgeving van internetbankieren of de Rabo App.
  Facturen van een andere verzekeraar
  De premie van je verzekering wordt niet door ons ontvangen, maar door de verzekeraar waar je de polis hebt lopen. Wij kunnen je daarom helaas geen factuur van de verzekering geven, maar kunnen deze wel voor je opvragen. Neem voor deze facturen contact met ons op.

Geen Rabo betaalrekening of internetbankieren?

Heb je geen Rabo betaalrekening bij ons? Of heb je wel een Rabo betaalrekening maar maak je geen gebruik van internetbankieren? Neem contact met ons op en wij regelen het voor je.

Zo pas je je verzekering aan

Tip: als je geen betaalrekening bij ons hebt of je maakt geen gebruik van internetbankieren, neem dan contact met ons op. Je kunt de wijziging dan niet online regelen.

1
Inloggen

Log in in internetbankieren of de Rabo App

2
Klik in 'Overzicht' op 'Verzekeringen'
3
Selecteer de verzekering die je wilt bekijken of wijzigen

Staat je verzekering er niet bij? Neem contact met ons op voor het wijzigen van deze verzekering.

4
Kies 'Aanpassen'

Bekijk of wijzig je verzekering

5
Kies 'Ondertekenen'

De verzekering is meteen aangepast, het kan tot 2 dagen duren voordat je de wijziging ook ziet in het verzekeringsoverzicht. Je ontvangt altijd een nieuwe polis met de wijzigingen.

Jaarlijks bijwerken van je verzekeringen

Het bijwerken van je verzekeringen in je Interpolis ZekerVanJeZaak® polis doe je één keer per jaar. Ook als er niets gewijzigd is. Zo blijf je goed verzekerd.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?