Sponsoring

Het Nederlandse verenigingsleven vormt het hart van het sponsorbeleid van de Rabobank. Wij ondersteunen sport en cultuur in de breedste zin van het woord. Dat doen we niet incidenteel, maar langdurig. 

Als grootste lokale sponsor is de Rabobank nauw verbonden met een groot aantal verenigingen, stichtingen en clubs in Nederland. Wij ondersteunen verenigingen met ambitie. Niet vanaf de zijlaan, maar samen met hen. Omdat we begrijpen dat verenigingen van ongekend belang zijn voor de toekomst. Ze versterken de samenleving en zorgen voor sociale samenhang.

Het Grote Meedoen

Iedereen die bij een vereniging of club is aangesloten doet dat om ergens aan mee te doen. Dat is waar het als lid om draait; meedoen. Maar meedoen kan je niet alleen. Dat doe je samen. Daarom geeft de Rabobank niet zomaar een zak met geld, maar ondersteunen we met kennis en mankracht om de vereniging echt sterker te maken. Kortom, we doen ook mee. En wel aan de aan de hand van vijf thema’s: bestuurlijk, financieel, duurzaam, gezond en maatschappelijk. Bijvoorbeeld door het mogelijk maken van zonnepanelen. Of het inzetten van ons netwerk voor extra vrijwilligers. Zo bouwen we samen aan een welvarend en duurzaam verenigingsleven.

Zit u in het bestuur van een vereniging, club of stichting en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met uw lokale Rabobank.

Partnerships

De Rabobank is Partner in Sport van NOC*NSF en de hockeybond (KNHB), en Partner in Cultuur van Kunstbende/Lowlands. Naast de structurele verenigingsondersteuning werken we samen met idolen uit sport en cultuur. Sporthelden uit Team NL of talent dat is voortgekomen uit Kunstbende Zij inspireren dagelijks miljoenen mensen die dagelijks in clubverband sporten of aan vormen van cultuur doen. Zij tonen aan dat de vereniging het beginpunt is van een mooie carrière.

Aangepast sporten

Voor aangepast sporten werkt de Rabobank Foundation – het maatschappelijke fonds van de Rabobank – samen met NOC*NSF. Jongeren met een motorische beperking zullen tijdens sportdagen door heel Nederland kennis maken met diverse takken van sport en sporthulpmiddelen. Zo zal het beoefenen van een sport onder deze doelgroep groter worden.

Contact

Rabobank