Twee mannen staan in opslagruimte van een bedrijf

Voor je bedrijf

Elk bedrijf is anders en dus zijn ook de mogelijke risico’s anders. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsstagnatie, schade aan je gebouw en wettelijke aansprakelijkheid. Een risicospecialist helpt je bij het in kaart brengen van relevante risico’s, passend bij jouw onderneming, en voorziet je van kundig advies zodat je met een gerust hart kunt ondernemen.

Plan een afspraak

    Vrijblijvend oriëntatiegesprek Persoonlijk contact Deskundig advies

Risico’s voor je bedrijf

Aansprakelijkheid

Schade veroorzaakt door jou, je producten of je medewerkers kan leiden tot vervelende situaties, hoge kosten of imagoschade. Zo kun je als adviseur een foutief advies geven of kan het gebeuren dat een werknemer bij jou op kantoor valt en lichamelijk letsel oploopt. Als bedrijf kun je in dit soort situaties aansprakelijk worden gesteld, denk bijvoorbeeld aan bedrijfs-, werkgevers- en product- en dienstaansprakelijkheid. Daarom is het belangrijk te weten wat de risico’s voor je onderneming zijn en deze af te dekken met de juiste verzekeringen.

Kredietverzekering (debiteurenrisico)

Een niet-betalende afnemer kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Met een kredietverzekering kun je individuele debiteuren en facturen verzekeren en kun je betalingsrisico’s controleren. Ook als je al jarenlang zakendoet met dezelfde partij. Laat je omzet niet verloren gaan door openstaande facturen en houd je debiteurenrisico beheersbaar. De risicospecialist gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Schade aan je gebouw, inventaris of voorraad

Je gebouw, voorraad en inventaris spelen een belangrijke rol bij het uitvoeren van je bedrijfsactiviteiten. Heb je al eens nagedacht over wat er gebeurt als je niet meer kunt produceren, als je bedrijfspand tijdelijk onbruikbaar is of als je voorraad beschadigd raakt? Dit kan namelijk nadelige gevolgen hebben voor je financiële situatie of misschien zelfs leiden tot faillissement.

Mobiliteit en transport

Als ondernemer wil je natuurlijk alle bestuurders van je bedrijfsvoertuigen goed beschermen. En je wilt dat goederen die je laat vervoeren of zelf vervoert onbeschadigd op plaats van bestemming aankomen. Ook kan het gebeuren dat jij of een van je werknemers onderweg schade toebrengt aan anderen, waardoor jij verantwoordelijk bent voor de gevolgen. Daarom is het verstandig verzekerbare risico’s in kaart te brengen.

Cyberrisico’s

Ben jij je al bewust van je cyberrisico’s? En hoe hoog denk jij dat de kans is op een datalek binnen jouw bedrijf? De cyberveiligheid van jouw onderneming is erg belangrijk. Een cyberaanval is namelijk een groot risico en komt steeds vaker voor. Bovendien kan de schade van een cyberaanval al snel oplopen naar tienduizenden euro’s of meer en kan vervelende gevolgen hebben voor jouw klanten Dat wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wil je weten welke maatregelen jij kunt treffen? Daar lees je meer over in dit artikel. Je kunt ook met met een van onze adviseurs in gesprek over je verzekerbare cyberrisico's. Wil je er liever eerst meer over lezen? Ga gerust naar onze cyberhub.

Cyberverzekering: waar ben je dan voor verzekerd?

Het cyberrisico wordt voor ondernemers steeds groter en ook de schade kan enorm zijn. In deze video leggen we uit welke cyberrisico’s kunnen spelen en wat een cyberverzekering inhoudt.

Je risicospecialist denkt graag met je mee

Ben je benieuwd welke verzekeringen het beste bij jouw bedrijf passen, bijvoorbeeld op het gebied van debiteuren- en cyberrisico’s? Je persoonlijke adviseur helpt je bij het vinden van de oplossingen die het beste aansluiten bij je onderneming.

phone

Hulp nodig?