Man zit lachend achter een bureau met een smartphone in zijn handen

Adviesverzekeringen speciaal voor je personeel

Heb jij medewerkers in dienst? Dan is het belangrijk om verzekeringen voor je personeel te regelen. Interpolis ZekerVoorJePersoneel® is een verzekeringspakket van inkomensverzekeringen met uitgebreide dekkingen die er voor jou toe doen.

Bepaal samen met je adviseur het eigen risico en de dekkingen die bij jouw bedrijf passen
Voldoe eenvoudig aan je wettelijke verplichtingen
Ontvang hulp van Interpolis om verzuim zoveel mogelijk te voorkomen

In een gesprek met je verzekeringsadviseur krijg je inzicht in verzekerbare risico’s en gaan we op zoek naar passende oplossingen voor je bedrijf.

Oplossingen voor je personeel

Interpolis biedt je een drietal oplossingen voor je personeel: de verzuimverzekering, de WIA-verzekering en de WGA-Eigenrisicodragersverzekering. We beschrijven ze hieronder. Wil jij weten welke verzekeringen het best bij jouw bedrijf passen? Neem dan contact op met je verzekeringsadviseur van de Rabobank. Wij bieden je een verzekeringsadvies op maat.

1. Verzuimverzekering Interpolis ZekerVoorJePersoneel®

Verzeker de kosten van loondoorbetaling en verzuimbegeleiding. Onze verzekeringsadviseurs geven je graag advies over de Verzuimverzekering van Interpolis ZekerVoorJePersoneel®.

2. WIA-verzekering InkomenVoorElkaar

Inkomenszekerheid bij verzuim van uw personeel. De WIA-verzekering is een collectieve verzekering die ervoor zorgt dat je arbeidsongeschikte medewerkers een goed inkomen overhouden. Is je medewerker langer dan 2 jaar arbeidsongeschikt? Dan krijgt je medewerker een wettelijke WIA-uitkering van het UWV. De Interpolis WIA-verzekering vult de wettelijke WIA-uitkering vanuit de overheid aan. Je kunt kiezen voor een aanvulling tot 70%, 75% of 80% van het inkomen.

3. WGA Eigenrisicodragersverzekering

Als je WGA eigenrisicodrager wordt, ben je als werkgever verantwoordelijk voor werknemers die in de WGA terechtkomen. Je bent als WGA eigenrisicodrager maximaal 10 jaar verantwoordelijk voor de re-integratie van je arbeidsongeschikt werknemers. Dit financiële risico verzeker je met de WGA Eigenrisicodragersverzekering van Interpolis. De re-integratieactiviteiten die nodig zijn om je werknemer te laten herstellen vergoedt Interpolis vanaf 104 weken ziekte volledig.

Hoe werken Interpolis en Rabobank samen?

De Rabobank werkt als bemiddelaar voor schade- en zorgverzekeraars en ondernemers met een omzet vanaf €1 miljoen per jaar. Eén van deze verzekeraars is Interpolis, die onder andere het schadeverzekeringspakket Interpolis ZekerInBedrijf® biedt. Rabobank biedt toegang tot passende oplossingen in de markt en geeft een advies dat aansluit op je situatie. Op deze manier kunnen wij onze belofte waarmaken; je financiën en verzekeringen overzichtelijk onder één dak. Bij Interpolis kun je rekenen op snelle en professionele afhandeling bij schade. De verzekeringen van Interpolis kan je alleen afsluiten als je klant bent van de Rabobank.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer