Man en vrouw lopen door een magazijn

Interpolis adviesverzekeringen

De zakelijke adviesverzekeringen van Interpolis zijn speciaal voor mkb-ondernemers met een omzet vanaf €1 miljoen per jaar. In een gesprek met je verzekeringsadviseur krijg je inzicht in verzekerbare risico’s en gaan we op zoek naar passende oplossingen voor je bedrijf. Interpolis ZekerInBedrijf® is hierbij een verzekeringspakket voor schadeverzekeringen met uitgebreide dekkingen die er voor jou toe doen. De kosten van loondoorbetaling en verzuimbegeleiding verzeker je met Interpolis ZekerVoorJePersoneel®.

Glasheldere voorwaarden, geen gedoe
Na schade binnen 1 dag weer door
Alleen verzekerd voor risico’s passend bij je bedrijf

Wat kan je verwachten wanneer je een afspraak maakt?

Bij de Rabobank bieden wij verzekeringsadvies op maat. Want wanneer je bedrijf groeit, nemen vaak ook de risico’s toe. Onze verzekeringsadviseurs snappen dat jij je het liefst bezig houdt met ondernemen. Daarom geven we je graag inzicht in verzekerbare risico's en gaan we voor je op zoek naar passende oplossingen voor je bedrijf. Zo kun je met een gerust hart ondernemen.

Oplossingen voor je personeel:

Interpolis biedt je een drietal oplossingen voor je personeel: de verzuimverzekering, de WIA-verzekering en de WGA-Eigenrisicodragersverzekering. We beschrijven ze hieronder. Ben je geïnteresseerd in één of meer van deze oplossingen voor je bedrijf of twijfel je wat het beste bij jouw personeel past? Neem dan contact op met je verzekeringsadviseur van de Rabobank.

1. Verzuimverzekering Interpolis ZekerVoorJePersoneel®

Verzeker de kosten van loondoorbetaling en verzuimbegeleiding. Onze verzekeringsadviseurs geven je graag advies over de Verzuimverzekering van Interpolis ZekerVoorJePersoneel®.

Bepaal samen met je adviseur het eigen risico en de dekkingen die bij jouw bedrijf passen
Voldoe eenvoudig aan je wettelijke verplichtingen
Ontvang hulp van Interpolis bij het voorkomen van verzuim

2. WIA-verzekering InkomenVoorElkaar

Inkomenszekerheid bij verzuim van uw personeel. De WIA-verzekering is een collectieve verzekering die ervoor zorgt dat je arbeidsongeschikte medewerkers een goed inkomen overhouden. Is je medewerker langer dan 2 jaar arbeidsongeschikt? Dan krijgt je medewerker een wettelijke WIA-uitkering van het UWV. De Interpolis WIA-verzekering vult de wettelijke WIA-uitkering vanuit de overheid aan. Je kunt kiezen voor een aanvulling tot 70%, 75% of 80% van het inkomen.

3. WGA Eigenrisicodragersverzekering

Als je WGA eigenrisicodrager wordt, ben je als werkgever verantwoordelijk voor werknemers die in de WGA terechtkomen. Je bent als WGA eigenrisicodrager maximaal 10 jaar verantwoordelijk voor de re-integratie van je arbeidsongeschikt werknemers. Dit financiële risico verzeker je met de WGA Eigenrisicodragersverzekering van Interpolis. De re-integratieactiviteiten die nodig zijn om je werknemer te laten herstellen vergoedt Interpolis vanaf 104 weken ziekte volledig.

Hoe werken Interpolis en Rabobank samen?

De Rabobank werkt als bemiddelaar voor schade- en zorgverzekeraars en ondernemers met een omzet vanaf €1 miljoen per jaar. Eén van deze verzekeraars is Interpolis, die onder andere het schadeverzekeringspakket Interpolis ZekerInBedrijf® biedt. Rabobank biedt toegang tot passende oplossingen in de markt en geeft een advies dat aansluit op je situatie. Op deze manier kunnen wij onze belofte waarmaken; je financiën en verzekeringen overzichtelijk onder één dak. Bij Interpolis kun je rekenen op snelle en professionele afhandeling bij schade. De verzekeringen van Interpolis kan je alleen afsluiten als je klant bent van de Rabobank.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer