Rabobank

Rabo SamenZeker

Ondernemen = vernieuwen. Je investeert bijvoorbeeld in nieuwe machines, nieuwe ICT, nieuwe vakmensen en nieuwe energie. Goed bezig! Vergeet je niet je verzekeringen hierop aan te passen? Met Rabo SamenZeker krijg je persoonlijk advies over je verzekeringen, passend bij je bedrijf en situatie. Graag geven we je inzicht en gaan we voor je op zoek naar de meest geschikte oplossingen voor je bedrijf. Zo kun je met een gerust hart ondernemen.

Illustratie smartphone

Je bedrijfsrisico’s in goede handen

Fijn dat er een team van adviseurs voor je klaarstaat waarop je kunt rekenen. Wij begrijpen dat jij je volledig wil richten op ondernemen. Daarom regelen wij jouw verzekeringszaken. Zo vragen we bijvoorbeeld offertes voor je op en doen administratieve taken. Ondertussen blijf jij natuurlijk degene die de knopen voor je bedrijf doorhakt. We bieden toegang tot passende oplossingen in de markt. En geven je een advies dat aansluit op jouw situatie. Wil jij met een adviseur in gesprek? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Of sluit zelf je verzekering(en) af, zonder advies op maat

Een team van adviseurs staat voor je klaar

Maak kennis met onze gedreven en deskundige verzekeringsadviseurs. Zij zijn verspreid door heel Nederland en denken met je mee: wat verzeker je in je bedrijf en welke risico’s wil en kun je zelf dragen? Onze verzekeringsadviseurs weten wat er speelt in je branche, markt en in je regio. Zo kun jij met een gerust hart ondernemen.

Zo werkt Rabo SamenZeker

Rabobank SamenZeker Video Screenshot

Daarom verzekeren via Rabobank

Illustratie klinkende kopjes

Je zorgen uit handen

Ondernemen brengt risico’s met zich mee. Door deze risico’s goed af te dekken kun je met een gerust hart ondernemen. We ontzorgen je door op zoek te gaan naar oplossingen die passen bij je situatie.

Illustratie lamp

We kennen jou en je bedrijf

Door zowel naar je bedrijf als je financieringen te kijken, kunnen we je als zakelijke dienstverlener een passend verzekeringsadvies geven.

Illustratie stapeltje Euromunten

Samen financieel gezond groeien

Met ons netwerk brengen we ondernemers met elkaar in verbinding en delen we kennis en nuttige tips. Zo werken we samen aan financieel gezonde groei van je bedrijf.

Wij werken samen met:

Handig: Je zakelijke verzekeringen en bankzaken in één overzicht

Heb je je zakelijke verzekering(en) via ons afgesloten? Dan kun je deze altijd inzien in Rabo Online Bankieren of in je Rabo Bankieren App.

Rabo Assurantie Makelaardij

Als assurantiemakelaar brengen we partijen samen. Soms is een risico namelijk te groot of te complex voor één verzekeraar. Daarom bemiddelen wij bij deze risico’s als assurantiemakelaar op de assurantiebeurs.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?