CAR-verzekering (Construction All Risk)

Voor schade aan (ver)bouwwerk

    Alles in 1x verzekerd: aansprakelijkheid en schade aan het bouwproject, bestaande eigendommen & hulpmateriaalVerzekerd tijdens bouwperiode en proefdraaiperiodeIn de afgelopen 12 maanden gestart? Dan is het eerste halfjaar gratis!

We helpen je graag bij het afsluiten van je verzekering. Over deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® geven we geen persoonlijk advies.

Illustratie gereedschapskist

Wat is een CAR-verzekering?

Ben je werkzaam in de bouw? Met de CAR-verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® ben je goed verzekerd tegen materiële schade aan nieuwbouw of bestaande bouw, die ontstaat tijdens de bouw of verbouwing. Ben je in de afgelopen maanden gestart? Dan is deze verzekering het eerste halfjaar gratis.

Voorbeelden van gedekte materiële schade:

    Schade aan het aangenomen werk Schade aan eigendommen van de opdrachtgever Schade toegebracht door onderaannemers aan derden Schade aan of diefstal van hulpmaterialen zoals steigers en gereedschap

Voor wie is de CAR-verzekering geschikt?

De CAR-verzekering is geschikt voor zowel bouw- als installatiebedrijven. Het maakt hierbij niet uit of je een aannemersbedrijf, een klusbedrijf of een zzp’er in de bouw bent. Met deze CAR-verzekering ben je goed verzekerd voor specifieke risico’s die je bedrijf loopt tijdens de bouw.

Wat zijn de kosten van een CAR-verzekering?

De premie van de aanvullende CAR-verzekering worden bepaald door je bedrijfsactiviteiten en je omzet. Wil je weten wat de CAR-verzekering je maandelijks kost?

Vaak gekozen verzekeringen in je branche

Weet jij niet welke verzekeringen passen bij je bedrijf? Geen zorgen! We helpen je verder op weg met onze branche inzichtentool. Vul je branche in en je krijgt de meest gekozen verzekeringen in jouw branche te zien. Bekijk direct wat er wel en niet verzekerd is. Zo maak je een geïnformeerde keuze.

Aan de slag

Wat dekt een CAR-verzekering?

Precies weten wat wel en niet is verzekerd? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden onderaan deze pagina.

Zo sluit je de CAR-verzekering af

Zelf online specifieke dekkingen toevoegen en premie berekenen

Wist je al dat de CAR-verzekering een dekking is binnen de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Je kunt specifieke dekkingen zelf op ieder moment online aan je verzekering toevoegen.

Ik heb een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak®

Wil je de premie berekenen van de CAR-verzekering of wil je deze toevoegen aan je verzekeringspakket? Ga hiervoor naar je Rabo App. Klik op ‘Overzicht’, scroll naar ‘Verzekeringen’, klik op ‘Aansprakelijkheid’, klik op ‘Wijzigen’ en klik op ‘Ja’ bij de vraag ‘Wil je risico's die verband houden met nieuw- en verbouwingswerkzaamheden verzekeren?’.

Wil je de premie berekenen of de CAR-verzekering afsluiten (en heb je nog geen Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak®)?

Wil je de premie berekenen van de CAR-verzekering of wil je deze toevoegen aan je verzekeringspakket? Ga hiervoor naar je Rabo App. Klik op ‘Producten’, klik op 'Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering' en klik op ‘Ja’ bij de vraag ‘Wil je risico's die verband houden met nieuw- en verbouwingswerkzaamheden verzekeren?’.

Kom je er niet uit? Of zie je de dekking niet in de App?

CAR-verzekering voor aannemers

Als aannemer loop je grote risico’s op een bouwlocatie. Jij bent verantwoordelijk voor alles wat er op de bouwlocatie gebeurd. Ook als de schade veroorzaakt wordt door een onderaannemer.

Is de CAR-verzekering ook geschikt voor ZZP’ers?

De CAR-verzekering is ook geschikt voor klusbedrijven of zzp’ers in de bouw. Bijvoorbeeld wanneer je eigen werk aanneemt dat niet onder een hoofdaannemer valt.

Welke aansprakelijkheidsverzekering heb ik nodig voor mijn bedrijf?

Wat is aansprakelijkheid als ondernemer nou precies? Welke soorten aansprakelijkheid zijn er? En zijn er voor bestuurders en adviserende ondernemers andere aansprakelijkheidsverzekeringen? In deze video vertellen we je alles over de risico’s rondom aansprakelijkheid.

Aanvullende informatie en voorwaarden

Veelgestelde vragen over CAR-verzekering

Een CAR-verzekering afsluiten?