Rabobank

Vaak gekozen verzekeringen in je branche

Beantwoord een aantal korte vragen en krijg een overzicht welke zakelijke verzekeringen het meest gekozen worden door andere bedrijven in jouw branche.

Bedrijfsverzekeringen

Met de juiste bedrijfsverzekeringen zorg je ervoor dat je onbezorgd kan blijven ondernemen. En met een goed geregeld pensioen bied je jouw medewerkers een mooie secundaire voorwaarde. Wil je zelf online een zakelijke verzekering afsluiten? Of heb je behoefte aan advies op maat over verzekeringen of een pensioen? Bij Rabobank ben je aan het juiste adres.

Pensioen

Een pensioenregeling is een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde voor jezelf als DGA of zzp’er en voor je personeel.

Wat is een bedrijfsverzekering en waarom heb ik deze nodig?

Een bedrijfsverzekering is een zakelijke verzekering die je kunt afsluiten om je bedrijfsrisico’s te dekken. Zo is je bedrijf beschermd in geval van schade en heb je een financieel vangnet.

Daarom verzekeren via Rabobank

Illustratie van een groeiend plantje

We helpen je financieel gezond groeien

We brengen ondernemers met elkaar in verbinding en delen kennis en nuttige tips. Zo werken we samen aan de financieel gezonde groei van je bedrijf.

Illustratie smartphone

Je financiën en verzekeringen bij elkaar

Al je bankzaken én je verzekeringen in één overzicht in de Rabo app of via Rabo Business Banking. Of je nou alles online wil regelen of liever advies op maat wil.

Illustratie document met vinkje

Groot verzekeringsaanbod

Dankzij ons grote verzekeringsaanbod kun je jouw bedrijfsrisico’s afdekken. Afgestemd op bepaalde beroepen en branches.

Welke bedrijfsverzekeringen zijn er?

Als ondernemer heb je regelmatig mijlpalen te vieren, maar er kan ook wel eens iets misgaan. Zo kan je bijvoorbeeld in een conflict met een leverancier terechtkomen of kan je aansprakelijk gesteld worden door een klant. Verzeker daarom je bedrijf, zodat je zulke financiële klappen kunt opvangen.

Welke bedrijfsverzekering heb ik nodig?

Wil jij weten welke verzekeringen vaak worden gekozen binnen jouw branche?

Wat kost een bedrijfsverzekering?

De premie van je bedrijfsverzekeringen is afhankelijk van verschillende factoren. Ieder bedrijf is tenslotte anders en heeft verschillende risico’s af te dekken. Factoren die bijvoorbeeld mee kunnen spelen zijn het aantal medewerkers dat je bedrijf in dienst heeft, de branche waarin je bedrijf actief is en je bruto jaaromzet.

Veelgestelde vragen