Bedrijfsverzekeringen

Verzekeringen die passen bij uw situatie

Stel zelf uw verzekeringspakket voor uw bedrijf samen

Interpolis ZekerVanJeZaak® is het online verzekeringspakket van de Rabobank voor mkb’ers, zzp’ers en verenigingen of stichtingen met een omzet of exploitatie tot € 1 miljoen per jaar. ZekerVanJeZaak heeft de meest relevante verzekeringen voor ondernemers zoals de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, zakelijke autoverzekering en zakelijke rechtsbijstandverzekering en nog veel meer.

Bekijk alle verzekeringen van ZekerVanJeZaak

Via de Rabobank kunt u Interpolis ZekerVanJeZaak® online kopen, inzien en wijzigen. U heeft toegang tot uw polis via Rabo Internetbankieren. Een dekking toevoegen of stopzetten doet u eenvoudig zelf online.

Lees meer over de dienstverlening van de Rabobank en ZekerVanJeZaak

Bent u zakelijke klant van de Rabobank? Dan kunt u dit pakket zelf online afsluiten. Natuurlijk met behulp van ons, als u dat nodig heeft. Bent u nog geen zakelijke klant van de Rabobank? Bereken dan uw premie en stap naar ons over.

Persoonlijk Advies

Wilt u een persoonlijk advies over hoe u uw bedrijf het beste kunt verzekeren? Vraag dan een gesprek aan met een van onze risicospecialisten. Afhankelijk van uw wensen wordt dan een afspraak ingepland op uw bedrijfslocatie en geeft de adviseur een persoonlijk advies. Het aanvragen van persoonlijk verzekeringsadvies is aan te raden als u nog vrij onbekend bent met het verzekeren van uw bedrijf.

Contact

Rabobank