Verzekeringsadvies voor ondernemers

Verzekeringsadvies op maat

Wanneer je bedrijf groeit, nemen vaak ook de risico’s toe. Wij snappen als geen ander dat jij je het liefst wilt bezighouden met ondernemen. Daarom geven we je graag inzicht in verzekerbare risico's en gaan we voor jou op zoek naar passende oplossingen voor je bedrijf. Zo kun je met een gerust hart ondernemen.

  • Jij focust je op ondernemen en wij nemen je verzekeringszaken uit handen, zoals offertes opvragen en administratief werk. Ondertussen blijf jij degene die de knopen doorhakt
  • We bieden toegang tot passende oplossingen in de markt. En geven je een advies dat aansluit op je situatie. Of je nu gaat voor de scherpste prijs of de beste dekking
  • Persoonlijk contact met een lokale adviseur bij je in de buurt. Ook staat er een team van experts voor je klaar, om je te helpen bij schade en vragen

Zo werkt advies op maat

Er staat een team van risicospecialisten voor je klaar, die jou en je bedrijf kennen. Daardoor kun je bij ons terecht voor vragen en ontwikkelingen die betrekking hebben op je bedrijf.


Wat je van ons kunt verwachten:

"Wij regelen je verzekeringszaken, zodat jij je kunt richten op de toekomst van je bedrijf!"

Daarom verzekeren via de Rabobank

Je zorgen uit handen

Ondernemen brengt risico’s met zich mee. Door deze risico’s goed af te dekken kun je met een gerust hart ondernemen. We ontzorgen je door op zoek te gaan naar oplossingen die passen bij je situatie.

We kennen jou en je bedrijf

Door zowel naar je bedrijf als je financieringen te kijken, kunnen we je als zakelijke dienstverlener een passend verzekeringsadvies geven.

Samen financieel gezond groeien

Met ons netwerk brengen we ondernemers met elkaar in verbinding. We delen onze kennis én tips en verhalen van andere ondernemers. Zo werken we samen aan financieel gezonde groei van je bedrijf.

Wij werken samen met:

gif-Onze partners

Zelf regelen & Contact

Zelf regelen Contact Chat