Adviseurs Groningen Drenthe

Team Groningen / Drenthe

In de regio Groningen/Drenthe staat een team van 30 verzekeringsspecialisten voor je klaar. Onze deskundige specialisten weten wat belangrijk is in jouw branche, in jouw markt en in jouw vestigingsplaats en adviseren over de meest passende zakelijke verzekeringen. Of je nu een MKB-onderneming hebt of werkt bij een multinational: we delen onze kennis en onze expertise graag met je en helpen je bij het maken van je keuzes. Ook als het gaat om arbeidsongeschiktheids- en zakelijke overlijdensrisicoverzekeringen.

Over de regio

Alle verzekeringsspecialisten wonen en werken in de regio en hebben hierdoor veel regionale verzekeringskennis die ze graag met je delen. De regio Drenthe, Groningen-Assen en de Zuid-Drentse steden kent sterke stedelijke netwerken:

  • Binnen de regio Groningen-Assen voeren de sectoren ICT, biomedische technologie, zorg, energie en zakelijke dienstverlening de boventoon. 
  • In Zuid-Drenthe ligt het accent veel meer op maakindustrie, HTSM, (vezel)chemie, logistiek en glastuinbouw. Daarnaast zijn handel en vrijetijdseconomie van belang voor deze regio. 
  • Het bedrijfsleven in Noord-Groningen is gespecialiseerd in verzorging en fysieke productie zoals landbouw, industrie en bouw.

Benieuwd hoe wij onze regionale kennis ook voor jouw bedrijf kunnen inzetten? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze adviseurs.

Vraag een gesprek aan