Ondernemer aan het werk

Interpolis adviesverzekeringen

De zakelijke adviesverzekeringen van Interpolis zijn speciaal voor mkb-ondernemers met een omzet vanaf €1 miljoen per jaar. In een gesprek met je verzekeringsadviseur krijg je inzicht in verzekerbare risico’s en gaan we op zoek naar passende oplossingen voor je bedrijf. Interpolis ZekerInBedrijf® is hierbij een verzekeringspakket voor schadeverzekeringen met uitgebreide dekkingen die er voor jou toe doen. De kosten van loondoorbetaling en verzuimbegeleiding verzeker je met Interpolis ZekerVoorJePersoneel®.

Glasheldere voorwaarden, geen gedoe Na schade binnen 1 dag weer door Alleen verzekerd voor risico’s passend bij je bedrijf

Wat kan je verwachten wanneer je een afspraak maakt?

Bij de Rabobank bieden wij verzekeringsadvies op maat. Want wanneer je bedrijf groeit, nemen vaak ook de risico’s toe. Onze verzekeringsadviseurs snappen dat jij je het liefst bezig houdt met ondernemen. Daarom geven we je graag inzicht in verzekerbare risico's en gaan we voor je op zoek naar passende oplossingen voor je bedrijf. Zo kun je met een gerust hart ondernemen.

ZekerInBedrijf® bestaat uit 3 rubrieken:

Locatie

Voor schade door onder andere brand, storm, diefstal aan je:

Gebouw Huurdersbelang Voorraad Inventaris Omzet en Extra kosten

Activiteit

Voor schade op het gebied van:

Aansprakelijkheid (incl. Beroepsaansprakelijkheid) Rechtsbijstand Goederentransport Bouw & Montage (CAR) Logistieke aansprakelijkheid en Aansprakelijkheid bestuurders

Vervoer

Voor schade door, met of aan je:

Personenauto, Bestelauto en Vrachtauto Aanhangwagen Zelfrijdend werktuig Klantvoertuig (voor garagebedrijven) Handelaarskenteken en Handelsvoorraad (voor garagebedrijven)

Oplossingen voor je personeel:

Verzuimverzekering Interpolis ZekerVoorJePersoneel®WIA-verzekering InkomenVoorElkaarWGA Eigenrisicodragersverzekering

Hoe werken Interpolis en Rabobank samen?

De Rabobank werkt als bemiddelaar voor schade- en zorgverzekeraars en ondernemers met een omzet vanaf €1 miljoen per jaar. Eén van deze verzekeraars is Interpolis, die onder andere het schadeverzekeringspakket Interpolis ZekerInBedrijf® biedt. Rabobank biedt toegang tot passende oplossingen in de markt en geeft een advies dat aansluit op je situatie. Op deze manier kunnen wij onze belofte waarmaken; je financiën en verzekeringen overzichtelijk onder één dak. Bij Interpolis kun je rekenen op snelle en professionele afhandeling bij schade. De verzekeringen van Interpolis kan je alleen afsluiten als je klant bent van de Rabobank.

Vraag een gesprek aan
Neem contact op