In de regio Leiden Haaglanden (de Bollenstreek, Leiden Katwijk, Den Haag, Lansingerland en het Westland) staat een team van 40 verzekeringsspecialisten voor je klaar. Ook leiden wij jong talent op, waardoor we een kweekvijver vol verzekeringstalent creëren. Onze specialisten adviseren en bemiddelen voor MKB- en grootzakelijke klanten over de meest passende zakelijke verzekeringen. Daarnaast kunnen onze verzekeringsadviseurs je als ondernemer ook privé adviseren over arbeidsongeschiktheid- en zakelijke overlijdensrisicoverzekeringen.

Over de regio

Onze verzekeringsadviseurs wonen en werken in de regio Leiden Haaglanden en hebben hierdoor veel regionale kennis die ze graag met je delen. Zo zetten we ons samen in voor een economisch en maatschappelijk sterke regio. 

In de regio Den Haag voeren overheids- en zakelijke diensten de boventoon. Daarnaast is het een dynamische regio, met veel startende ondernemers.Het bedrijfsleven in Leiden-Katwijk is veelal gespecialiseerd in onderwijs en zorg. Dit geldt met name voor Leiden en Oegstgeest. In Katwijk neemt de groothandel een fors deel van de werkgelegenheid voor zijn rekening.De Bollenstreek staat wereldwijd bekend als het centrum van de Nederlandse bloembollencultuur. De bloeiende bollenvelden trekken daardoor jaarlijks veel toeristen. Daarnaast is het bedrijfsleven in deze streek gespecialiseerd in de detailhandel, de groothandel en de horeca.In economisch opzicht onderscheidt Delft zich van de andere gemeenten in het werkgebied. Delft is een onderwijs- en dienstenstad.In het Westland vind je vooral Agrofood –tuinbouw en de daarvan afgeleide groothandels- en transportactiviteiten.

Benieuwd hoe wij onze regionale kennis ook voor jouw bedrijf kunnen inzetten? Vraag eens een vrijblijvend gesprek aan met een van onze adviseurs.

Vraag een gesprek aan