In de Regio Midden Brabant staat een team van 45 verzekeringsspecialisten voor je klaar. Onze specialisten adviseren en bemiddelen voor MKB- en grootzakelijke klanten over de meest passende zakelijke verzekeringen in de markt. In ons team zit veel specifieke kennis over agrarische bedrijven. Tevens kunnen onze verzekeringsadviseurs je als ondernemer ook privé adviseren over arbeidsongeschiktheid- en zakelijke overlijdensrisicoverzekeringen.

Over de regio

Onze verzekeringsadviseurs komen veelal zelf uit de regio en hebben dan ook veel regionale kennis die ze graag met je delen.

  • Het gebied strekt zich van de textielstad Tilburg en omstreken tot aan de beroemdste Bossche bollen van ons land in ’s-Hertogenbosch en omstreken.
  • Daarnaast behoort ook het gebied Hart van Brabant tot onze kring wat bekend staat als de Parel van Brabant door de mooie natuurgebieden die hier te vinden zijn.
  • Altena-Bommelerwaard is een gebied wat zich kenmerkt door haar veeteelt, landbouw en tuinbouw waar • Oss-Bernheze haalt het voordeel vooral uit de Maashaven. Dit is een van de weinige plaatsen in de regio welke toegankelijk is voor grootste binnenschepen.
  • De Langstraat ontwikkelde zich al honderden jaren geleden tot het belangrijkste leercentrum van Nederland.

Benieuwd hoe wij onze regionale kennis ook voor jouw bedrijf kunnen inzetten?
Vraag eens een vrijblijvend gesprek aan met een van onze adviseurs.

Vraag een gesprek aan