In de regio Midden Nederland staat een team van 35 verzekeringsspecialisten voor je klaar. Het team is een combinatie van ervaring en talent in ontwikkeling. Onze specialisten adviseren en bemiddelen voor MKB- en grootzakelijke klanten om je de meest passende zakelijke verzekeringen in de markt te bieden. Van food & agro tot industrie en van handel tot dienstverlening. Daarnaast kunnen onze verzekeringsadviseurs je als ondernemer ook privé adviseren over arbeidsongeschiktheid- en zakelijke overlijdensrisicoverzekeringen.

Over ons

Midden Nederland kenmerkt zich historisch door stabiele groei, een vitale economie en heeft zich ontwikkeld tot één van de meest concurrerende regio’s in Europa. Dit geldt niet alleen voor Utrecht zelf, maar ook voor de kracht van Foodvalley waarvan het middelpunt in ons werkgebied gelegen is. Onze verzekeringsadviseurs wonen en werken veelal in de regio en hebben hierdoor veel regionale kennis die ze graag met je delen. Zo zetten we ons samen in voor een economisch en maatschappelijk sterke regio. • In de grote steden Utrecht en Amersfoort voeren overheids- en zakelijke dienstverlening de boventoon. Ook industrie is goed vertegenwoordigd. Het zijn dynamische regio’s, met veel startende ondernemers.

  • De Utrechtse Heuvelrug en ‘t Gooi kenmerken zich door de grote diversiteit met een nadruk op MKB, variërend van fruitteelt in de Betuwe tot het Mediapark in Hilversum.
  • Gelderse Vallei en Randmeren zijn onderdeel van Foodvalley, een Europese topregio als het gaat over Agrifood en kennen daarnaast een robuuste automotive sector.
  • Het westelijke deel van het werkgebied ligt in het Groene Hart en kenmerkt zich door (melk)veehouderij en het handelscentrum voor kaas.

Benieuwd hoe wij onze regionale kennis ook voor jouw bedrijf kunnen inzetten?
Maak kennis met een van onze adviseurs.

Vraag een gesprek aan