Adviseurs Midden Oost Nederland

Team Midden Oost Nederland

Maak kennis met ons enthousiaste en gedreven team. In de regio Midden Oost Nederland staat een team van 35 verzekeringsspecialisten voor je klaar. We gaan met elkaar voor een gerust gevoel. Wij denken daarom met je mee: wat zijn je risico’s? Wat verzeker je voor jouw onderneming wel en wat niet? Oftewel: hoe zorg je voor een gerust gevoel als het gaat om je zakelijke verzekeringen? Onze specialisten weten wat belangrijk is in jouw branche, in jouw markt en in jouw vestigingsplaats en adviseren over de meest passende zakelijke verzekeringen. Of je nu een mkb-onderneming hebt of werkt bij een multinational: we delen onze kennis en onze expertise graag met je en helpen je bij het maken van je keuzes. Ook als het gaat om arbeidsongeschiktheids- en zakelijke overlijdensrisicoverzekeringen.

Goed geregeld

Samen zorgen we ervoor dat je zakelijke en eventueel bijpassende privéverzekeringen goed zijn geregeld. In ons team vind je specialisten op allerlei gebieden: in verschillende verzekeringsdomeinen en -sectoren en in diverse grootte van ondernemingen. We zoeken elkaar op, leren van elkaar en houden elkaar op de hoogte. In het belang van onze klanten. En dat merk je.

Ook een gerust gevoel?

Weten dat je het goed hebt geregeld: dat geeft rust. Wij zetten ons netwerk en onze kennis voor je in en bemiddelen voor het meest passende pakket. Daarna kijken we elk jaar even met je mee of alles nog bij je past. Benieuwd hoe dat werkt? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

Vraag een gesprek aan