In de regio Oost-Brabant staat een team van 34 Risico specialisten en 30 Intern Risico specialisten voor je klaar. Hierdoor hebben we op alle niveaus en voor veel verschillende sectoren deskundige specialisten. Zij adviseren en bemiddelen voor MKB- en grootzakelijke klanten over de meest passende zakelijke verzekeringen. Daarnaast kunnen onze verzekeringsadviseurs je als ondernemer ook privé adviseren over arbeidsongeschiktheid- en zakelijke overlijdensrisicoverzekeringen.

Over de regio

Onze verzekeringsadviseurs wonen en werken in de regio en hebben hierdoor veel regionale kennis die ze graag met je delen. Zo zetten we ons vol enthousiasme samen in voor een economisch en maatschappelijk sterke regio.

  • De regio Oost-Brabant is een gebied van onder meer Boxtel en Uden tot Luyksgestel, Deurne en Boxmeer. Het is een dynamische regio, met veel startende ondernemers.
  • Het bedrijfsleven is veelal gespecialiseerd in design & technology. Denk hierbij o.a. aan: Automotive, Sports & Technology, Circulaire economie en Biotech. Om deze innovatieve ondernemers te ondersteunen hebben we Start- en Scale-up bankers, een Rabo Ondernemersdesk, een Rabo Topsportdesk en een Rabo Medicidesk.
  • In deze regio ligt onder andere Brainport. Dit is een innovatieve technologieregio van wereldformaat. Het is een van de meest prominente en innovatieve ‘high tech centra’ van Europa.
  • In deze regio vind je daarnaast een van de grootste agrofoodsectoren van het land met veel landbouw, melkveebedrijven, varkenshouderijen en de daarvan afgeleide groothandels- en transportactiviteiten. Met verschillende projecten en innovaties maakt de Oost-Brabantse agrofoodsector de stap naar de slimste en duurzaamste agrofoodregio van Europa.

Benieuwd hoe wij onze regionale kennis ook voor jouw bedrijf kunnen inzetten?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan met een van onze adviseurs.

Vraag een gesprek aan