Gebouwenverzekering (opstalverzekering voor bedrijven)

Verzeker uw bedrijfspand of clubhuis tegen schade door brand, wind, inbraak, water of een aanrijding.

  • schade aan de fundering meeverzekerd
  • milieuschade op uw bedrijfslocatie meeverzekerd
  • garantie tegen onderverzekering

Uw bedrijfspand of clubgebouw goed verzekerd

Als uw bedrijfspand schade oploopt, kan dat grote financiële gevolgen voor u hebben. Met de gebouwenverzekering (opstalverzekering voor bedrijven) van Interpolis ZekerVanJeZaak® kunt u uw bedrijfspand of clubhuis verzekeren. Schade door onder andere brand, wind, inbraak, water of een aanrijding is dan gedekt. Schade aan uw fundering, herstelkosten en milieuschade op de bedrijfslocatie en omliggende locaties zijn verzekerd.

Verzeker verbeteringen in uw huurpand

Huurt u uw bedrijfsruimte? Dan is en blijft de verhuurder eigenaar van het pand. Maar voor de wijzigingen die u aanbrengt, bent u zelf verantwoordelijk. Dit geldt ook voor aanpassingen die eerdere huurders hebben gedaan. Als er schade aan deze verbeteringen ontstaat, zijn de gevolgen voor u. Met de verzekering voor huurdersbelang van Interpolis ZekerVanJeZaak® kunt u dit risico afdekken.

Lees meer over de huurdersbelangverzekering

Verzekeren via de Rabobank

Met Interpolis ZekerVanJeZaak® zijn uw belangrijkste bedrijfsrisico’s verzekerd. U kunt zelf online in twee minuten uw premie berekenen, verzekeringen bijsluiten en opzeggen. Het enige dat u daarvoor nodig heeft is uw zakelijke bankpas en Rabo Scanner. Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met uw Rabobankadviseur.

Meer lezen over Interpolis ZekerVanJeZaak®

Kosten gebouwenverzekering (opstalverzekering voor bedrijven)

De kosten voor het verzekeren van uw bedrijfspand zijn afhankelijk van:

  • de branche waarin u werkt
  • de hoogte van de herbouwwaarde

Wilt u weten wat de exacte premiekosten zijn? Log dan in met uw zakelijke bankpas en Rabo Scanner, en bereken direct vrijblijvend uw premie in twee minuten.

Voorwaarden gebouwenverzekering (opstalverzekering voor bedrijven)

Als u de gebouwenverzekering (opstalverzekering voor bedrijven) wilt afsluiten, lees dan vooraf de voorwaarden van het product. U kunt deze hieronder downloaden.

Voorwaarden Gebouwenverzekering (opstalverzekering voor bedrijven)

Voorwaarden Huurdersbelang (inclusief glas)

Voorwaarden Huurdersbelang (exclusief glas)

Garantie tegen onderverzekering

U bent altijd bezig met de groei van uw onderneming. Als u de polis jaarlijks update dan verandert Interpolis ZekerVanJeZaak® met u mee. U verlengt daarmee ook uw garantie tegen onderverzekering. Tussentijdse wijzigingen en eventuele nevenactiviteiten zijn dan direct meeverzekerd.

Oorzaken van schade aan uw bedrijfspand

Uw pand kan door verschillende oorzaken beschadigen. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende oorzaken en gemiddeld schadebedrag aan een bedrijfspand of clubhuis.

Gebouwenverzekering

Contact

Rabobank