InkomenVoorElkaar

De WIA-verzekering die zorgt voor inkomenszekerheid bij arbeidsongeschiktheid.

 
 
  • ook bij langdurige arbeidsongeschiktheid inkomenszekerheid
  • zelf bepalen wie welk deel van de premie betaalt
  • arbeidsongeschikte werknemers betalen geen premie

Vraag InkomenVoorElkaar aan

U kunt InkomenVoorElkaar aanvragen via een Rabobankadviseur. Ook voor een adviesgesprek kunt u bij de Rabobank terecht. Maak hieronder een afspraak. U wordt dan teruggebeld.

Inkomenszekerheid als uw werknemer in de WIA terechtkomt

InkomenVoorElkaar biedt uw werknemers inkomenszekerheid als zij in de WIA terecht komen. Uw medewerker kan rekenen op een vooraf bepaald percentage van het laatstverdiende loon. Onafhankelijk of en hoeveel uw werknemer nog werkt en de mate van arbeidsongeschiktheid.

Re-integratieverplichtingen gedekt

Als een medewerker ziek wordt, bent u vanaf de eerste ziektedag verantwoordelijk voor zijn of haar re-integratie. Denk aan de poortwachter verplichtingen om uw zieke werknemer terug te laten keren in de huidige functie. En als dat niet lukt, moet u samen op zoek naar ander werk. Wij helpen u daarbij met de WIA Re-integratieservice: advies en ondersteuning bij re-integratie van (tijdelijke) uitgeschakeld personeel.

Zodra duidelijk is dat uw werknemer niet kan terugkeren in zijn of haar functie, dan kunt u een beroep doen op de WIA Re-integratie service. Daarbij ligt de focus op lange termijn herstel. De kosten die voortvloeien uit het re-integratieadvies vergoedt Interpolis voor 100%.

Kosten

Kosten InkomenVoorElkaar

De premie hangt af van een aantal factoren:

  • de sector
  • de uitkeringsduur
  • maximum loon
  • u bepaalt of u de kosten (gedeeltelijk) van de verzekering door uw werknemers laat betalen

Uw adviseur helpt u graag met het maken van de premieberekening.

Vertrouwd verzekerd via de Rabobank

De Rabobank werkt als bemiddelaar voor schade- en zorgverzekeringen van Interpolis. Van de Rabobank krijgt u informatie over uw verzekeringen en financiële zaken. Bij Interpolis kunt u terecht voor snelle en professionele schade-afhandeling.

Online ziek melden

U kunt uw zieke medewerker via het online meldloket of de app VerzuimInzicht.

Voorwaarden

Voorwaarden InkomenVoorElkaar

Als u InkomenVoorElkaar wilt afsluiten, lees dan vooraf de voorwaarden van het product. U kunt deze hieronder downloaden.

Voorwaarden InkomenVoorElkaar

Voorwaarden InkomenVoorElkaar Extra

Vraag InkomenVoorElkaar aan

U kunt InkomenVoorElkaar aanvragen via een Rabobankadviseur. Ook voor een adviesgesprek kunt u bij de Rabobank terecht. Maak hieronder een afspraak. U wordt dan teruggebeld.