Transactie Garant Service

Verzeker uw debiteurenrisico met de Transactie Garant Service.

 • wereldwijde dekking
 • bedragen tot € 250.000 verzekeren
 • complete omzet verzekeren is niet nodig

Sluit de Transactie Garant Service direct af

U kunt de Transactie Garant Service online afsluiten. Uw debiteurenrisico is dan direct verzekerd.

Uw debiteurenrisico verzekerd

U levert op krediet aan uw zakelijke afnemers. Eén mislukte opdracht kan het verschil maken tussen een goed en slecht jaar. Met het debiteurenrisico maakt u dit beheersbaar via internet. U kunt nationaal of wereldwijd bedragen vanaf € 500 tot € 250.000 per debiteur verzekeren.

Kosten Transactie Garant Service

Kosten Transactie Garant Service

Met de Transactie Garant Service maakt u afzonderlijk gebruik van kredietadvies, factuurverzekering of de incassoservice. U betaalt per jaar € 195. Hierbij krijgt u zonder aanvullende kosten drie kredietadviezen. Daarnaast betaalt u alleen voor de diensten die u afneemt.

 • Beoordelen van debiteur in West-Europa: € 30
 • Beoordelen van debiteur buiten West-Europa: € 55
 • Verzekeringspremie: meestal tussen 1,5% en 2,5% over uw verzekerde factuur (afhankelijk van de kwaliteit van de debiteur)
 • Incasso op basis van no cure, no pay. Is uw factuur verzekerd? Dan betaalt u geen incassokosten.

Schade melden

 1. Incasso overdragen aan Euler Hermes
  Heeft een afnemer niet betaald binnen de afgesproken betaaltermijn? Dan draagt u de vordering ter incasso over aan Euler Hermes. Dit doet u via het incasso- en schadeformulier op de website van de Transactie Garant Service.
 2. Start incassoprocedure
  Na ontvangst van alle benodigde documenten start Euler Hermes de incassoprocedure. Die duurt maximaal 120 dagen. Een incassoteam probeert in die periode het totaalbedrag van alle openstaande facturen bij uw afnemer te incasseren. De geïncasseerde bedragen maakt Euler Hermes over op uw rekening.
 3. Betaling resterend schadebedrag
  Na afloop van de incassoperiode berekent Euler Hermes het schadebedrag dat zij eventueel nog aan u moeten betalen. Op het moment dat er sprake is van een verzekerd verlies, maakt Euler Hermes het bedrag binnen twee weken aan u over.

Let op: Verkeerde uw afnemer al voor het verstrijken van de betaaltermijn in staat van een faillissement/surséance van betaling? Dan dient u binnen 30 dagen na de datum van faillissement direct uw schade in via het incasso- en schadeformulier. Euler Hermes berekent dan direct het schadebedrag dat zij aan u moeten betalen. Ook in dit geval ontvangt u binnen 2 weken het bedrag, als er sprake is van een verzekerd verlies.

Kenmerken Transactie Garant Service

De flexibele debiteurenverzekering

Met een abonnement op de Transactie Garantie Service heeft u beschikking over drie diensten. U kiest zelf wanneer u deze gebruikt.

 • Online kredietadvies van uw (nieuwe) klant: Beperk het risico op wanbetalingen door uw debiteuren te laten screenen. U krijgt online een kredietadvies voor uw transacties tot € 250.000. U krijgt toegang tot een database met ruim 45 miljoen bedrijven.
 • Factuurverzekering: Met de factuurverzekering is 85% van uw factuur afgedekt. Als de debiteur niet betaalt kunt u de factuur ter incasso aan Interpolis overdragen. Binnen 180 dagen na de vervaldatum van de verzekerde factuur bent u verzekerd van uw geld.
 • Incassoservice: Wij regelen de incasso als uw debiteur niet betaalt. De incassokosten zijn daarbij verzekerd. Ook bij een niet-verzekerde debiteur kunt u de incasso door ons laten verzorgen.

Voorwaarden Transactie Garant Service

Voorwaarden Transactie Garant Service

De Transactie Garant Service geldt niet voor leveringen aan particulieren, overheid en aan u gelieerde bedrijven. Ook contante betalingen, vooruitbetalingen en leveringen onder rembours worden niet gedekt door de Transactie Garant Service. Uw vordering moet minimaal € 500 bedragen.

Als u de Transactie Garant Service wilt afsluiten, lees dan vooraf de voorwaarden van het product. U kunt deze hieronder downloaden.

Voorwaarden Transactie Garant Service

Sluit de Transactie Garant Service direct af

U kunt de Transactie Garant Service online afsluiten. Uw debiteurenrisico is dan direct verzekerd.