Ondernemer met auto

AutoModus: 15% korting op zakelijke (bestel)autoverzekering

Ontvang als zakelijke klant nu een jaar lang 15% korting* op de premie van je nieuwe zakelijke autoverzekering of bestelautoverzekering van Interpolis. Je krijgt de korting als je de app AutoModus downloadt en het kenteken van het verzekerde voertuig invoert. Zo profiteer je van korting op je verzekering én draag je bij aan een veiliger verkeer.

Een jaar lang 15% korting op je nieuwe zakelijke (bestel)autoverzekeringBij afsluiten in de periode van 1 september t/m 31 januari 2021Geldig voor verzekeringen van Interpolis ZekerVanJeZaak®, Interpolis Bedrijven Compact Polis® of Interpolis ZekerInBedrijf®
Korting autoverzekering Korting bestelautoverzekering
Chat met de Rabobank

Stappenplan:

  1. Sluit een personenauto of bestelautoverzekering van Interpolis af via de Rabobank 
  2. Download de app AutoModus
  3. Vul in de app je kenteken in
  4. Interpolis verrekent vervolgens je korting. Lees verderop hoe dit precies werkt.

Kijk in de actievoorwaarden (PDF) welke exacte spelregels gelden voor deze actie.

Download de app AutoModus

Vul in de app het kenteken in van de (bestel)auto waarvoor je een nieuwe verzekering afsloot.

*Hoe werkt de korting per verzekering?

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Sluit eerst je nieuwe zakelijke autoverzekering of bestelautoverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® af via Rabo Online Bankieren of in de Rabo App, download daarna de app AutoModus en vul het kenteken van je verzekerde (bestel)auto in. De korting van 15% wordt daarna direct door Interpolis verrekend op je premie. Je ontvangt binnen één maand een nieuw polisblad waarop de 15% korting zichtbaar is. In je polisblad vind je de korting inclusief de einddatum. Let op: Je krijgt geen bericht als de actiekorting vervalt. Als de korting na een jaar afloopt blijf je verzekerd, maar ga je premie betalen zonder de 15% korting.

Bereken de premie van je zakelijke autoverzekering Bereken de premie van je bestelautoverzekering

Interpolis ZekerInBedrijf® en Interpolis Bedrijven Compact Polis®

Sluit je met advies een nieuwe zakelijke (bestel)autoverzekering af van Interpolis ZekerInBedrijf® of Interpolis Bedrijven Compact Polis®, dan ontvang je net als bij Interpolis ZekerVanJeZaak® 15% korting op je premie. Deze verzekeringen sluit je af samen met een verzekeringsadviseur.

Plan een adviesgesprek

Wat is AutoModus?

In 68% van de ongevallen in het verkeer speelt afleiding een rol. De belangrijkste oorzaak van afleiding is smartphonegebruik achter het stuur. De app AutoModus van Interpolis helpt je om je telefoon tijdens het autorijden niet te gebruiken. Zo kun je je concentreren op de weg en draag je bij aan een veiliger verkeer. Voor elke 100 kilometer die je in ‘AutoModus’ rijdt, spaar je € 1,- voor het goede doel. Je kunt in de app zelf kiezen uit 3 verschillende goede doelen: Verkeerslachtoffers Nederland, De Voedselbank of KIKA. Via je profiel kun je het gekozen goede doel altijd gemakkelijk aanpassen.

AutoModus voor particuliere klanten

Ben je particuliere klant? Dan kun je hier meer informatie vinden over AutoModus.

Veelgestelde vragen

Wat is de actieperiode van de campagne?

Actieperiode is van 1 september 2020 tot en met 31 januari 2021, de looptijd bedraagt 10 weken. De korting van 15% blijft een jaar lang geldig.

Hoe registreer ik het kenteken van mijn personen- of bestelauto in de app?

Op het startscherm van de app ziet je linksboven een icoon voor je profiel. Onderin wordt gevraagd: ‘Auto verzekerd bij Interpolis?’. Zet daar het schuifje naar rechts, vul je kenteken in en klik vervolgens op ‘Opslaan’.

Hoe gaat het registreren van kentekens bij meerdere auto’s?

Per app is het mogelijk 1 kenteken te registreren. Heb je meer dan 1 auto, laat dan de regelmatige bestuurder van die auto de app ook downloaden en het kenteken registreren.

Wat doet Interpolis met mijn gegevens?

Interpolis gaat zorgvuldig om met de gegevens van klanten en gebruikers van de app AutoModus. De gegevens van de app worden alleen gebruikt voor interne analyses. Interpolis wil weten of het aantal schadeclaims afneemt door het gebruik van de app. De gegevens worden anoniem behandeld. Interpolis legt dus geen relatie tussen je data uit de app en je (bestel)autoverzekering.

Registreert Interpolis de kilometers van gebruikers die mobielvrij gereden zijn met de app AutoModus?

De app Automodus registreert alleen het aantal kilometers dat wordt gereden als de app aan staat. Dit is de basis voor het aantal punten dat je kunt verdienen. Met deze punten spaar je voor een goed doel dat je zélf kiest. Je kunt in de app kiezen uit 3 verschillende goede doelen: Verkeerslachtoffers Nederland, De Voedselbank of KIKA. Via je profiel kun je het gekozen goede doel altijd gemakkelijk aanpassen.

Monitort Interpolis ook schadegegevens van gebruikers van de app AutoModus?

De gegevens van de app worden alleen gebruikt voor interne analyses. Interpolis maakt die gegevens anoniem. Er is dus geen enkele relatie tussen je data van de app en je (bestel)autoverzekering. Tijdens een experiment heeft Interpolis zelf gerapporteerd gedrag gemeten. Nu gaat Interpolis op basis van de schades van klanten onderzoeken of de app AutoModus het aantal schades ook daadwerkelijk vermindert.

Kom ik ook zonder het downloaden van de app AutoModus in aanmerking voor de korting?

Nee, Interpolis stimuleert veilig rijden en wil dat ook promoten. Downloaden van de app en invoer van het kenteken is daarom vereist.

Voor welke dekkingen geldt de korting?

De korting geldt voor WA, WA+Beperkt Casco en WA+Volledig Casco, inclusief aanvullende dekkingen.