Interpolis ZekerVanJeZaak® actualiseren

Controleer of uw verzekeringen nog aansluiten bij uw situatie

Waarom moet u uw polis actualiseren?

Om goed verzekerd te blijven, is het belangrijk dat u jaarlijks uw polis online controleert en actualiseert. Hiermee verlengt u automatisch met één jaar de garantie tegen onderverzekering. Deze garantie geldt voor de rubrieken gebouwen, inventaris, voorraad, bedrijfsstagnatie en verzuim. Ook als er het afgelopen jaar niets is gewijzigd, is het belangrijk dat u de polis actualiseert. Op deze manier weten wij zeker dat de polis nog aansluit bij uw huidige situatie. En dat voorkomt mogelijke teleurstellingen bij schade-uitkering.

Hoe kunt u uw polis actualiseren?

Actualiseer uw ZekerVanJeZaak-polis via ‘Berichten’ in Rabo Internetbankieren

U kunt uw polis actualiseren via onderstaande link in Berichten. Berichten is een postbus voor berichten van vertrouwelijke en financiële aard die voor u bestemd zijn en waar alleen u toegang tot heeft.

Bekijk hier de demo hoe u uw polis kunt actualiseren

Heeft u geen Rabo Internetbankieren?

Dan ontvangt u een e-mail met het verzoek telefonisch contact op te nemen met uw Rabobank. Uw adviseur neemt uw verzekeringen van Interpolis ZekerVanJeZaak® telefonisch met u door en past deze direct aan waar nodig. Actualiseer uw polis binnen twee maanden na ontvangst van deze e-mail om de garantie tegen onderverzekering te behouden.

Download brochure

Contact

Rabobank