Interpolis ZekerVanJeZaak®

Het pakket waarin uw bedrijfsverzekeringen met u meeveranderen.

Stel zelf uw pakket samen

Met Interpolis ZekerVanJeZaak® heeft u de belangrijkste bedrijfsverzekeringen in één pakket. Voor midden- en kleinbedrijven, ZZP’ers, maar ook voor verenigingen en stichtingen. Heeft u een omzet of exploitatie tot € 1 miljoen per jaar, dan is ZekerVanJeZaak perfect voor u.

Interpolis ZekerVanJeZaak® afsluiten

U kunt ZekerVanJeZaak zelf online afsluiten en wijzigen. Wilt u advies over het afsluiten van een verzekering? Neem dan telefonisch of via de chat contact op met uw Rabobank.

Het pakket waarin uw bedrijfsverzekeringen met u meeveranderen

Door elk jaar uw polis te actualiseren, blijft uw polis up-to-date en houdt u uw garantie tegen onderverzekering. Met ZekerVanJeZaak heeft u al uw ondernemersverzekeringen overzichtelijk in één verzekeringspakket.

U kunt deze verzekeringen kiezen in uw Interpolis ZekerVanJeZaak®:

zakelijke autoverzekering

zakelijke rechtsbijstandverzekering

inventaris- en voorraadverzekering

bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

beroepsaansprakelijkheidsverzekering

bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

CAR-verzekering

bedrijfsstagnatieverzekering

gebouwenverzekering

verzuimverzekering

Profiteer van diverse voordelen:

  • Met Interpolis ZekerVanJeZaak® kunt u de meest relevante risico’s afdekken met één verzekering. Dat voorkomt dubbele dekkingen, dubbele kosten en eventueel gedoe bij schade.
  • U past ZekerVanJeZaak aan wanneer u wilt, u ontvangt dan direct uw nieuwe verzekeringsbewijs.
  • Heeft u hulp nodig bij het afsluiten of wijzigen van een verzekering? Wij zijn telefonisch of via de chat bereikbaar, ook doordeweeks en in het weekend.
  • Een bonus-maluskorting van 50% als u een nieuwe zakelijke autoverzekering afsluit.
  • Als een maatwerkoplossing beter bij u past of als u persoonlijk advies wilt, dan zetten wij ZekerVanJeZaak voor u om naar een beter passende verzekeringsoplossing.

Bekijk alle verzekeringen

Exclusief voor klanten met een zakelijke rekening

Met uw zakelijke bankpas en Rabo Scanner sluit u zelf online Interpolis ZekerVanJeZaak® af in twee minuten. Ook kunt u zelf eenvoudig verzekeringen bijsluiten en opzeggen.

Heeft u nog geen zakelijke rekening? Klik hier voor meer informatie en het openen van een rekening op naam van uw bedrijf. Daarna kunt u met uw zakelijke rekening eenvoudig online Interpolis ZekerVanJeZaak® afsluiten.

Kosten van ondernemersverzekeringen

Kosten van ondernemersverzekeringen

De premie die u betaalt, is afhankelijk van de branche waarin u werkt, het aantal medewerkers en uw omzet. Wilt u weten wat de exacte premiekosten zijn? Bereken dan direct online uw premie.

Eigen risico op Interpolis ZekerVanJeZaak®

Bedrijfsverzekeringen van Interpolis ZekerVanJeZaak® hebben standaard een eigen risico van € 250 per schadegeval, ook wanneer er meerdere verzekeringsrubrieken worden geraakt. Wilt u uw eigen risico verhogen? Dat kan tot maximaal € 1.250.

Garantie tegen onderverzekering

Garantie tegen onderverzekering

U bent altijd bezig met de groei van uw onderneming. Als u de polis jaarlijks update dan verandert Interpolis ZekerVanJeZaak® met u mee.  U verlengt daarmee ook uw garantie tegen onderverzekering. Tussentijdse wijzigingen zijn dan direct meeverzekerd. Ook eventuele nevenactiviteiten. Deze garantie geldt voor de rubrieken gebouwen, inventaris, voorraad, bedrijfsstagnatie en verzuim.

Hoe werkt het actualiseren van Interpolis ZekerVanJeZaak®?

U kunt uw polis actualiseren via onderstaande link in Berichten. Berichten is een postbus voor berichten van vertrouwelijke en financiële aard die voor u bestemd zijn en waar alleen u toegang tot heeft.

Actualiseer mijn polis via internetbankieren

Verzekeren via de Rabobank

Om de meest voorkomende bedrijfsrisico’s te verzekeren, kunt u via de Rabobank Interpolis ZekerVanJeZaak® afsluiten. Meer informatie over deze dienstverlening en kosten vindt u in onderstaande brochure. Wilt u advies over het afsluiten van een verzekering of zoekt u een maatwerkoplossing? Neem dan contact op met uw Rabobank.

Brochure Verzekeren via de Rabobank met Interpolis ZekerVanJeZaak®

Contact

Rabobank