Zakelijke autoverzekering

Verzeker uw bedrijfsauto’s, bestelauto's, vrachtwagens en aanhangwagens met de zakelijke autoverzekering.

Verzeker uw bedrijfsauto

De zakelijke autoverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® met WA dekking, dekt schade die u aan anderen toebrengt. Het gaat hierbij om materiële schade en schade aan spullen. Hierbij kunt u kiezen voor aanvullende dekkingen, zodat bijvoorbeeld ook diefstal van of schade aan uw bedrijfsauto vergoed wordt. Daarnaast biedt Interpolis een oplossing voor garagebedrijven.

Sluit direct online uw zakelijke verzekeringen af

Sluit direct uw zakelijke verzekeringen af

Het risico op autoschade

Uw vrachtwagenbestelauto of bestelbus loopt kans op verschillende soorten schade. Maar welke autoschade wordt nou het meest gemeld door ondernemers en wat is daarbij het gemiddelde schadebedrag? Onderstaand een overzicht van het aantal verschillende soorten autoschades en daarbij het gemiddelde schadebedrag.

Zakelijke autoverzekering

Kenmerken zakelijke autoverzekering

Dekkingen van de zakelijke autoverzekering

U kunt bij de bedrijfsautoverzekering kiezen tussen drie dekkingen:

  • WA: voor schade aan anderen
  • WA-Beperkt Casco: voor schade aan anderen en bijvoorbeeld diefstal van uw bedrijfsauto
  • WA-Casco: voor schade aan anderen en bijvoorbeeld schade aan uw bedrijfsauto door een aanrijding

Aanvullingen op de rubriek verkeer

  • U kunt een no-claimgarantie afsluiten voor verzekerde personenauto's. Hiermee behoudt u uw bonus-maluskorting na het melden van de eerste schade in een verzekeringsjaar.
  • Garagebedrijven kunnen een extra dekking afsluiten voor auto's van klanten, handelaarskentekens en handelsvoorraad

Kosten zakelijke autoverzekering

De kosten van uw zakelijke autoverzekering zijn afhankelijk van:

  • de branche waarin u werkt
  • de dekking die u kiest
  • de waarde van het voertuig


Wilt u weten wat de exacte premiekosten zijn? Log dan in met uw zakelijke bankpas en Rabo Scanner, en bereken direct vrijblijvend uw premie in twee minuten.

Voor de personen- en bestelauto kunt u zelf ook een berekening maken als u nog geen klant bent. In onderstaande tabel ziet u per type de belangrijkste dekkingen en uitsluitingen. Voor de details verwijzen we u naar de voorwaarden onder aan deze pagina.


Wat is verzekerd?WAWA-Beperkt CascoWA-Casco
schade aan anderenrechtsbijstand verkeerschade inzittendenhulpverleningsdekkingaanschafwaarde personenauto en motorruitschadeschade door brand, diefstal, inbraak, storm en hagelschade door vandalismeeigen schade veroorzaakt door een aanrijdingschade door gebruik van alcohol of drugsopzettelijk veroorzaakte schadeschade door laden en lossenschade aan vervoerde goederen


U kunt via onderstaande knop uw premie berekenen.

Verzekeren via de Rabobank

Met Interpolis ZekerVanJeZaak® zijn uw belangrijkste bedrijfsrisico’s verzekerd. U kunt zelf online in twee minuten uw premie berekenen, verzekeringen bijsluiten en opzeggen. Het enige dat u daarvoor nodig heeft is uw zakelijke bankpas en Rabo Scanner. Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met uw Rabobankadviseur.

Meer lezen over Interpolis ZekerVanJeZaak®

Contact

Rabobank