Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

De Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® is een aanvullende verzekering bij de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB). Met de Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® zijn spullen die je voor anderen vervoert verzekerd voor schade en verlies.

Standaard verzekerd tot € 600.000,- per gebeurtenisSpullen van de chauffeur verzekerd tot € 2.500,-Aanvullende container- en traileraansprakelijkheid mogelijk

Over deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® geven we geen persoonlijk advies. Wel helpen we je graag bij het afsluiten van je verzekering.

Log in en bereken je premie

Nog geen bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Ontdek de voordelen

Wat is een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering?

De Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® is een aanvullende verzekering bij de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB). Met de Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® - een aanvullende dekking op de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - zijn spullen die je voor anderen vervoert verzekerd voor schade en verlies. De verzekering wordt ook afgesloten door bedrijven die transport regelen of transport uitvoeren en opslag bieden.

Voor wie is de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering?
Bedrijven die zelf spullen vervoerenBedrijven die het vervoer regelen (expeditie)Bedrijven die het vervoer en de opslag (warehousing) regelen van spullen die vervoerd worden

Aanvullende dekking: Container- en traileraansprakelijkheid

Op zoek naar een Container- en traileraansprakelijkheidverzekering? Deze verzekering is alleen af te sluiten als je al een Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® hebt. Maak je vaak gebruik van containers, trailers en opleggers van anderen? Meestal is de vervoerder aansprakelijk voor schade aan spullen die hij in gebruik heeft. Met de Container- en traileraansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® ben je hiervoor verzekerd.

Voorbeelden van verzekerde schade:
Schade aan containers, trailers en opleggers van anderen verzekerdBijdrage averij-grosseBergings- en opruimkosten met een maximum van 10% van het verzekerde bedrag

Wat is verzekerd?

Wel verzekerd

Schade door diefstal, bederf, een ongeval, verkeerde belading of schuivende lading Kosten om de beschadigde container op te ruimen

Niet verzekerd

Schade door geknoei met papieren of lading Spullen die al kapot zijn voordat ze geladen worden Schade aan het milieu en schade aan dieren (m.u.v. brand en aanrijding) Schade doordat geld weg of onbruikbaar is Schade aan kostbaarheden
Lees hier de polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden lees je meer over wat wel en niet verzekerd is.

Voorwaarden Aansprakelijkheid Transport (PDF) Voorwaarden Aansprakelijkheid Transport Totaal (PDF)
Lees meer over verzekeren via de Rabobank

In deze brochure lees je wat je van de Rabobank en Interpolis kunt verwachten als je een verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® afsluit.

Verzekeren via de Rabobank (PDF)

Rabobank en Interpolis ZekerVanJeZaak®: hoe werkt het?

Bij de Rabobank

vraag je een verzekering van Interpolis aan kun je je verzekeringen zelf inzien, toevoegen en wijzigen via Rabo Internetbankieren óf in de app kun je terecht voor vragen over je verzekering(en)

Bij Interpolis

meld je schade telefonisch of per mail ben je verzekerd van een professionele schadeafhandeling krijg je tips om schade in de toekomst te voorkomen

Veelgestelde vragen

Wat is Interpolis ZekerVanJeZaak®?

Interpolis ZekerVanJeZaak® is de naam van de verzekeringen van Interpolis voor zzp’ers, mkb’ers, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen per jaar. Hiermee verzeker je de belangrijkste risico’s voor je bedrijf, je personeel en jezelf. Je sluit de verzekeringen gemakkelijk online af met je zakelijke bankpas en Rabo Scanner. Daarna kun je ze overzichtelijk terugvinden in Rabo Internetbankieren en eventueel wijzigen of opzeggen.

Wat kost een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering?

De kosten zijn afhankelijk van:

Het soort vervoerDe hoogte van je omzet of exploitatiekosten

Wil je weten wat de exacte kosten zijn? Bereken bovenaan deze pagina je premie.

Zijn alle producten verzekerd met een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering?

Nee, want geld, geldswaardig papier, edele metalen, edelstenen, juwelen, sieraden, parels, kunstvoorwerpen, voorwerpen met een verzamelwaarde en levende dieren zijn niet verzekerd.

Hoe sluit ik een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering af?

Deze verzekering is een aanvullende verzekering op de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak®. Bereken online je premie. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is je zakelijke bankpas en Rabo Scanner.

Meer veelgestelde vragen
Log in en bereken je premie

Een berekening duurt slechts 2 minuten

Handig: Je zakelijke verzekeringen en bankzaken in één overzicht

Heb je je verzekering via ons afgesloten? Dan kun je deze altijd inzien of wijzigen in Rabo Online Bankieren of in je Rabo Bankieren App.

Hier vind je eenvoudig al je bank- én verzekeringszaken in één overzicht

Je hebt al een AOV voor 1 euro per uur

Veel ondernemers hebben het idee dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) heel duur is. Een AOV hoeft echter niet duur te zijn. Je hebt al een AOV voor € 1 per uur.

Bekijk de rekenvoorbeelden